Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gayern de Munich (440206) - paella FC (313604) » 558639251: T49/J3/VII

Liga 558639251 Información oficial sobre el partido 558639251 en Hattrick

05.03.2016 15:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 3 / VII.669 (38705)

Gayern de Munich Alineación oficial del equipo 'Gayern de Munich' en el partido 0 - 1 Chucun F.s Alineación oficial del equipo 'Chucun F.s' en el partido
0 - 1 Guillermo Rodrigo (59')
Gayern de Munich Alineación oficial del equipo 'Gayern de Munich' en el partido 0 - 1 Chucun F.s Alineación oficial del equipo 'Chucun F.s' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Gayern de Munich Alineación oficial del equipo 'Gayern de Munich' en el partido 0 - 1 Chucun F.s Alineación oficial del equipo 'Chucun F.s' en el partido
Tiene un resultado normal 0.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,5 % 0,1 % 98,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gayern de Munich

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 27 (Ocasión de contra por la izquierda): mariquitas van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 27, però Carlos Antonio Niño de Guzmán va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 243 Minuto 35 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del mariquitas sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Mauricio Cuello, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 35 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 242 Minuto 64 (Ocasión de contra por la izquierda): El mariquitas va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 64, però en Livio Repetti va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 73 (Lesión leve): mariquitas va fer una substitució al minut 73. 胡 (Hu) 如宁 (Runing) va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Janne Parpala.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 23 (Evento clima: lluvia, OK potente): Livio Repetti no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.

Chucun F.s

Goles Goles

  • 185 Minuto 59 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Guillermo Rodrigo, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Ricardo Moncada va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Timm Katharinen, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Es duien 22 minuts de partit jugats quan Óscar Montenegro va estar a punt de posar per davant a Chucun amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Timm Katharinen va impedir un gol cantat.
  • 274 Minuto 34 (Ocasión de penalti): L'oportunitat d'agafar la iniciativa al marcador al minut 34 la va desaprofitar Ricardo Moncada de Chucun, quan va enviar el seu llançament de penal a fora per un parell de pams.