Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cadiznyol (799114) - CD BADAJOZ__ (1414804) » 558637793: T49/J2/VII

Liga 558637793 Información oficial sobre el partido 558637793 en Hattrick

27.02.2016 15:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 2 / VII.643 (38679)

Cadiznyol Alineación oficial del equipo 'Cadiznyol' en el partido 3 - 0 Internacional de Málaga Alineación oficial del equipo 'Internacional de Málaga' en el partido
Naim Gafsi (52') 1 - 0
Diego Ibañez Aedo (82') 2 - 0
Sören Gallina (84') 3 - 0
Cadiznyol Alineación oficial del equipo 'Cadiznyol' en el partido 3 - 0 Internacional de Málaga Alineación oficial del equipo 'Internacional de Málaga' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cadiznyol Alineación oficial del equipo 'Cadiznyol' en el partido 2 - 0 Internacional de Málaga Alineación oficial del equipo 'Internacional de Málaga' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,3 % 0,2 % 5,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cadiznyol

Goles Goles

  • 121 Minuto 52 (Gol por el centro): Al minut 52 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Naim Gafsi ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Cadiznyol es posava per davant 1 a 0.
  • 105 Minuto 82 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 82, José Ricardo Cornago va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Diego Ibañez Aedo que, sense oposició, la va convertir en gol 2 - 0. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"
  • 140 Minuto 84 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Cadiznyol el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Sören Gallina va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 3 - 0!

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 50 (Lesión leve): Després de 50 minuts jugats, Paul De Lathauwer es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir José Ricardo Cornago.
  • 090 Minuto 70 (Tirita): Passats 70 minuts de joc, en Naim Gafsi de Cadiznyol va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Internacional de Málaga

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 8 (Ocasión de contra por el centro): En Juan Francisco Piñeiro va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Juan Francisco Piñeiro va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 36, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Darius Liard va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): Internacional van sortir al contraatac al minut 39, però Antonio Perram va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 272 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Al minut 41, un refús desafortunat de Darius Liard, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Philipp Christoph Tornow no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Antonio Perram.
  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Francisco Piñeiro de Internacional va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 35, Sándor Bogdán de Internacional va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 37 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Juan Francisco Piñeiro va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 87 (Lesión leve): Antonio Perram de Internacional va abandonar el terreny de joc després de 87 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Mathieu Kesteman va entrar en el seu lloc.