Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Andalucía FC (777612) - Generació 82 Team (1420536) » 558636280: T49/J3/VII

Liga 558636280 Información oficial sobre el partido 558636280 en Hattrick

05.03.2016 15:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 3 / VII.616 (38652)

PRINCIPADO UTEBO Alineación oficial del equipo 'PRINCIPADO UTEBO' en el partido 2 - 3 Bertfield Madrid Alineación oficial del equipo 'Bertfield Madrid' en el partido
0 - 1 Enric Sellers (8')
Odón Samaniego (17') 1 - 1
1 - 2 Gandalf Thüringen (22')
Iker Arimasagasti (23') 2 - 2
2 - 3 Daniel Adolfo Vera (64')
PRINCIPADO UTEBO Alineación oficial del equipo 'PRINCIPADO UTEBO' en el partido 2 - 3 Bertfield Madrid Alineación oficial del equipo 'Bertfield Madrid' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
PRINCIPADO UTEBO Alineación oficial del equipo 'PRINCIPADO UTEBO' en el partido 2 - 1 Bertfield Madrid Alineación oficial del equipo 'Bertfield Madrid' en el partido
Tiene un resultado normal 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
45,1 % 27,7 % 27,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PRINCIPADO UTEBO

Goles Goles

  • 111 Minuto 17 (Gol por el centro): Passat el minut 17 de joc, Odón Samaniego facilitava les coses al PRINCIPADO amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 113 Minuto 23 (Gol por la derecha): Al minut 23, PRINCIPADO aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Iker Arimasagasti va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 214 Minuto 9 (Ocasión de penalti): Odón Samaniego va fallar un penal al minut 9, davant la desesperació dels aficionats.
  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): PRINCIPADO va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Henryk Skrętowski en un 1 contra 1 amb el porter Edgar Saavedra, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 51 (Ocasión por el centro): En Odón Samaniego va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de PRINCIPADO se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En 丁 (Ding) 有元 (Youyuan) es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 63, Rodrigo Guzmán Bueno de PRINCIPADO va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 514 Minuto 79 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Ignacio Vallino, el jugador de PRINCIPADO va ser expulsat al minut 79.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 74 (Tirita (médico)): Isaac Moragues va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 71 (Evento clima: sol, OK técnico): 丁 (Ding) 有元 (Youyuan) semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

Bertfield Madrid

Goles Goles

  • 119 Minuto 8 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Gandalf Thüringen sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Enric Sellers que, efectivament, va fer pujar el 0 - 1!
  • 140 Minuto 22 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Bertfield el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Gandalf Thüringen va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 2!
  • 173 Minuto 64 (Gol por la derecha): El jugador de Bertfield Daniel Adolfo Vera va aconseguir el 2 - 3 per als visitants al minut 64 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Es duien 7 minuts de partit jugats quan Juan López de Ayala va estar a punt de posar per davant a Bertfield amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Juan Jesús De Aragón va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Bertfield va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Juan Jesús De Aragón va desviar el xut final de Gerardo Ozores després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Antonio Ación després de 72 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Juan Jesús De Aragón va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rihard Železen de Bertfield va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.