Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

KOJIRO FC (795934) - Cádiz H.C.F. (435084) » 558635478: T49/J11/VII

Liga 558635478 Información oficial sobre el partido 558635478 en Hattrick

30.04.2016 15:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 11 / VII.601 (38637)

Huerta de la Salud Alineación oficial del equipo 'Huerta de la Salud' en el partido 5 - 3 F.C.laperlanegra Alineación oficial del equipo 'F.C.laperlanegra' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Huerta de la Salud Alineación oficial del equipo 'Huerta de la Salud' en el partido 3 - 0 F.C.laperlanegra Alineación oficial del equipo 'F.C.laperlanegra' en el partido
Tiene suerte 3.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,7 % 0,1 % 2,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Huerta de la Salud

Goles Goles

  • 138 Minuto 12 (Gol evento especial extremo + rematador): En Malte Kronabether va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Alexis Cambre la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 43 (Gol por la izquierda): En Juan José Corrales va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 118 Minuto 71 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 71, Piet van Heusden va pentinar un córner cap al segon pal que Alexis Cambre va rematar a gol completament sol, marcant així el 3 - 1.
  • 133 Minuto 77 (Gol por la derecha): Amb 77 minuts jugats, en Malte Kronabether va augmentar l'avantatge de Huerta a 4 - 2 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 108 Minuto 80 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Juan José Corrales és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Alexis Cambre perquè aconseguís el 5 - 2. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 21 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Huerta van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Piet van Heusden, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 41 (Tirita (médico)): Juan José Corrales va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.
  • 092 Minuto 44 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Huerta puguin veure en Pascal Gilmaire jugant de nou; ja que al minut 44 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Khatib Umar el va substituir sense tenir temps d'escalfar.
  • 091 Minuto 63 (Lesión leve): En Hannes Grovens ocupà el lloc d'en Jean-Romain Ameye al 63 minuts, dos minuts després que el jugador de Huerta quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

F.C.laperlanegra

Goles Goles

  • 153 Minuto 61 (Gol por la derecha): Al minut 61, Manuel Colmenares va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per F.C.laperlanegra en aconseguir el 2 - 1.
  • 153 Minuto 72 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, F.C.laperlanegra seguien lluitant fins al final. Al minut 72, fruit d'aquests esforços, Gonzalo Pequerul va marcar el 3 - 2 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 154 Minuto 84 (Gol de penalti): El jugador de F.C.laperlanegra Manuel Colmenares va anotar des dels 11 metres al minut 84, posant el 5 - 3 al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Auger Taltavull de F.C.laperlanegra la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Gonzalo Pequerul de F.C.laperlanegra es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 34 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Abdelmouhaïmine Rqiq que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.