Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

f. c. cembranos (1333606) - Jaén Paraíso Interior (1438454) » 558633713: T49/J5/VII

Liga 558633713 Información oficial sobre el partido 558633713 en Hattrick

19.03.2016 15:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 5 / VII.570 (38606)

f. c. cembranos Alineación oficial del equipo 'f. c. cembranos' en el partido 0 - 1 Jaén Paraíso Interior Alineación oficial del equipo 'Jaén Paraíso Interior' en el partido
0 - 1 Kévin Gauthier (81')
f. c. cembranos Alineación oficial del equipo 'f. c. cembranos' en el partido 0 - 1 Jaén Paraíso Interior Alineación oficial del equipo 'Jaén Paraíso Interior' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
f. c. cembranos Alineación oficial del equipo 'f. c. cembranos' en el partido 1 - 3 Jaén Paraíso Interior Alineación oficial del equipo 'Jaén Paraíso Interior' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,9 % 4,1 % 77,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

f. c. cembranos

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Joaquín Taravillo va estar a punt d'acabar en gol al minut 5, però el porter visitant Jaroslav Němec va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 241 Minuto 9 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de cembranos, l'equip va recuperar la pilota al minut 9 i va contraatacar. En Dan Arişanu va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): cembranos va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 10 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Olaf Barreira ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 236 Minuto 22 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Guido Gallagher es va comportar com un juvenil al minut 22 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Iliyan Evtimov de cembranos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 35 (Lesión leve): En Olaf Barreira de cembranos va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Fabio Crevola va prendre el seu rol al minut 35.
  • 091 Minuto 79 (Lesión leve): cembranos va fer una substitució al minut 79. Enric Masip va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Cesc Cot.

Jaén Paraíso Interior

Goles Goles

  • 172 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Kévin Gauthier quedar desmarcat i marcar per a Interior al minut 81. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Interior va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 8, quan Kévin Gauthier va quedar-se sol davant el porter Simón Macias Ramírez, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): En Ingolf Pfuderer va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 285 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Find Frank, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 285 Minuto 54 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Interior la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 25 (Lesión leve): Després de 25 minuts jugats, Guido Gallagher es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Egor Alekperov.