Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mulderthunder (312718) - marrow (309830) » 558631508: T49/J13/VII

Liga 558631508 Información oficial sobre el partido 558631508 en Hattrick

14.05.2016 15:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 13 / VII.530 (38566)

FC Oliveira Ferrol Alineación oficial del equipo 'FC Oliveira Ferrol' en el partido 1 - 0 F.C.Collblanc Alineación oficial del equipo 'F.C.Collblanc' en el partido
Desi Westzaam (69') 1 - 0
FC Oliveira Ferrol Alineación oficial del equipo 'FC Oliveira Ferrol' en el partido 1 - 0 F.C.Collblanc Alineación oficial del equipo 'F.C.Collblanc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Oliveira Ferrol Alineación oficial del equipo 'FC Oliveira Ferrol' en el partido 3 - 0 F.C.Collblanc Alineación oficial del equipo 'F.C.Collblanc' en el partido
Tiene mala suerte 3.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Oliveira Ferrol

Goles Goles

  • 135 Minuto 69 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Desi Westzaam va xutar directament a porteria i va marcar el 1 - 0. L'experiència és un grau!

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): En Franklyn Guachichulca va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): En Frédéric Vivier del FCO Ferrol ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Al minut 39 es va veure una gran oportunitat per a FCO Ferrol per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Luis Fernández, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 285 Minuto 43 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del F.C.Collblanc. La jugada d'estratègia del FCO Ferrol per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Desi Westzaam va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 223 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): FCO Ferrol va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Valentin Gudîma en un 1 contra 1 amb el porter Honorato da Seara, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): FCO Ferrol va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Don Pepe Yong va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Honorato da Seara.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): El FCO Ferrol ho intentava per la dreta per mitjà de Desi Westzaam, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

F.C.Collblanc

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 40 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de F.C.Collblanc van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 40 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Sergi Arqués, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 240 Minuto 71 (Ocasión de contra de falta): El F.C.Collblanc va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Sergi Arqués la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Hitzeder Urtzelai de F.C.Collblanc va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Santiago Lanzol de F.C.Collblanc es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 42 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Hitzeder Urtzelai va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que F.C.Collblanc va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.