Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

marrow (309830) - tintasrojas (1588487) » 558631482: T49/J6/VII

Liga 558631482 Información oficial sobre el partido 558631482 en Hattrick

26.03.2016 15:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 6 / VII.530 (38566)

,F.C.Hospitalet Alineación oficial del equipo ',F.C.Hospitalet' en el partido 1 - 2 tintasrojas Alineación oficial del equipo 'tintasrojas' en el partido
Mariano Piñeyro (29') 1 - 0
1 - 1 Juan Castillejo (35')
1 - 2 Charles Lévy (71')
,F.C.Hospitalet Alineación oficial del equipo ',F.C.Hospitalet' en el partido 1 - 2 tintasrojas Alineación oficial del equipo 'tintasrojas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
,F.C.Hospitalet Alineación oficial del equipo ',F.C.Hospitalet' en el partido 0 - 2 tintasrojas Alineación oficial del equipo 'tintasrojas' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

,F.C.Hospitalet

Goles Goles

  • 121 Minuto 29 (Gol por el centro): ,F.C.Hospitalet va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 29 Mariano Piñeyro va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de ,F.C.Hospitalet va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Viorel Abrudan, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 74, Manolo Oña Soto de ,F.C.Hospitalet va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Abelardo Rueda Jiménez de ,F.C.Hospitalet la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 89 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Lander Arteagaelorriaga va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.

tintasrojas

Goles Goles

  • 162 Minuto 35 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 35, quan Juan Castillejo va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 185 Minuto 71 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Charles Lévy, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): En Hanno Breitschwerdt va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75 de partit, Admutis Gobužis va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Juan Castillejo de tintasrojas va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 86 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): tintasrojas quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Charles Lévy va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 285 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Juan Castillejo, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 36 (Lesión leve): Lutz Guserl de tintasrojas va abandonar el terreny de joc després de 36 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Sandu Popa va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 23 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Charles Lévy no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.