Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nuevo León (490236) - S-pain-verpool (777800) » 558628085: T49/J11/VII

Liga 558628085 Información oficial sobre el partido 558628085 en Hattrick

30.04.2016 15:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 11 / VII.469 (38505)

Xerez C.F. Alineación oficial del equipo 'Xerez C.F.' en el partido 1 - 0 S-pain-verpool Alineación oficial del equipo 'S-pain-verpool' en el partido
Jonas Theodorsen (10') 1 - 0
Xerez C.F. Alineación oficial del equipo 'Xerez C.F.' en el partido 1 - 0 S-pain-verpool Alineación oficial del equipo 'S-pain-verpool' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Xerez C.F. Alineación oficial del equipo 'Xerez C.F.' en el partido 1 - 1 S-pain-verpool Alineación oficial del equipo 'S-pain-verpool' en el partido
Tiene un resultado normal 0.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,4 % 22,3 % 51,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Xerez C.F.

Goles Goles

  • 122 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Al minut 10 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Xerez va ser Jonas Theodorsen.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 19 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 19 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Miguel Cenoz, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 232 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): En Ignacio Abumohor, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): En Antônio Quintela va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Xerez, l'equip va recuperar la pilota al minut 71 i va contraatacar. En Reza Agha Miri va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 49, Ignacio Abumohor de Xerez va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 84 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 84 va fer que Antônio Quintela de Xerez hagués d'abandonar el terreny de joc. Merijn Moes va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

S-pain-verpool

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 36 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Filipp Stefanenko de S-pain-verpool no va ser gol per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Gebhardt Pfingstbusch de S-pain-verpool es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 13 (Evento clima: lluvia, OK potente): Višeslav Rudelić no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.
  • 301 Minuto 47 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Filipp Stefanenko, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.
  • 305 Minuto 65 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Àlex Mataix no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.