Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

S-pain-verpool (777800) - HIpster azul y oro (995219) » 558628081: T49/J10/VII

Liga 558628081 Información oficial sobre el partido 558628081 en Hattrick

23.04.2016 15:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 10 / VII.469 (38505)

S-pain-verpool Alineación oficial del equipo 'S-pain-verpool' en el partido 1 - 2 Imperdobles C.F. Alineación oficial del equipo 'Imperdobles C.F.' en el partido
Diego Cainas (43') 1 - 0
1 - 1 Casiano García de Carranque (48')
1 - 2 隋 (Sui) 民光 (Minguang) (79')
S-pain-verpool Alineación oficial del equipo 'S-pain-verpool' en el partido 1 - 2 Imperdobles C.F. Alineación oficial del equipo 'Imperdobles C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
S-pain-verpool Alineación oficial del equipo 'S-pain-verpool' en el partido 1 - 1 Imperdobles C.F. Alineación oficial del equipo 'Imperdobles C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,7 % 35,3 % 36,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

S-pain-verpool

Goles Goles

  • 141 Minuto 43 (Gol de contra por el centro): Diego Cainas va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, S-pain-verpool, al minut 43. El marcador va canviar a 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 234 Minuto 43 (Ocasión de penalti): En Tomo Dević va llançar un penal al minut 43. El va tirar fatal i, buscant una excusa es va quedar assenyalant i mirant fixament la gespa, però ningú es va creure que hagués xutat malament per culpa d'això.
  • 223 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Al minut 63 es va veure una gran oportunitat per a S-pain-verpool per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Mauro Martínez de Castro, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 11 (Tirita (médico)): Semblava que Diego Cainas s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 23 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Ijinio Rueda ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.
  • 302 Minuto 44 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Višeslav Rudelić estava fent un bon partit.

Imperdobles C.F.

Goles Goles

  • 118 Minuto 48 (Gol evento especial córner peinado): Gabino Tamariz Vargas va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Imperdobles, Casiano García de Carranque, que va marcar, sense saber com, el 1 - 1.
  • 171 Minuto 79 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en 隋 (Sui) 民光 (Minguang) que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Imperdobles.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 12 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En David Pòrcel ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Al minut 42 de partit, Casiano García de Carranque quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 261 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 44 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Stoyan Devendzhiev va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 283 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Miguel Palanca, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Miguel Palanca va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Cayetano Azuero quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Pepe Castañera, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en 隋 (Sui) 民光 (Minguang) de Imperdobles amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Cosmin Lancea de Imperdobles va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.