Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cadolla FC (435506) - Club Franciscanos Lugo (994729) » 558622003: T49/J2/VII

Liga 558622003 Información oficial sobre el partido 558622003 en Hattrick

27.02.2016 15:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 2 / VII.361 (38397)

San Ramiro CF Alineación oficial del equipo 'San Ramiro CF' en el partido 2 - 1 Club Franciscanos Lugo Alineación oficial del equipo 'Club Franciscanos Lugo' en el partido
Herbert Zoller (4') 1 - 0
Urman Youssfi (23') 2 - 0
2 - 1 José Ossorio (81')
San Ramiro CF Alineación oficial del equipo 'San Ramiro CF' en el partido 2 - 1 Club Franciscanos Lugo Alineación oficial del equipo 'Club Franciscanos Lugo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
San Ramiro CF Alineación oficial del equipo 'San Ramiro CF' en el partido 1 - 1 Club Franciscanos Lugo Alineación oficial del equipo 'Club Franciscanos Lugo' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
52,1 % 21,6 % 26,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

San Ramiro CF

Goles Goles

  • 138 Minuto 4 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de José Moyano Pineda arribés a peus de Herbert Zoller, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Ramiro el 1 - 0.
  • 119 Minuto 23 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Ramiro va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Urman Youssfi va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 6 (Ocasión de contra por la derecha): Yiannis Michas va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Ramiro que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 233 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): El jugador local Herbert Zoller per poc que no incrementa el marcador al minut 13. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Christos Alkeos va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Al minut 16 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Gints Rūlietis de Ramiro va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): El Ramiro ho intentava per la dreta per mitjà de Urman Youssfi, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Herbert Zoller de Ramiro la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 28 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Herbert Zoller va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.
  • 514 Minuto 73 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a José Moyano Pineda després que el jugador de Ramiro li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Club Franciscanos Lugo

Goles Goles

  • 153 Minuto 81 (Gol por la derecha): Al minut 81, José Ossorio va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Franciscanos en aconseguir el 2 - 1.