Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Espejo FC (1583625) - Crackens School of Tarragona (1462612) » 558618646: T49/J4/VII

Liga 558618646 Información oficial sobre el partido 558618646 en Hattrick

12.03.2016 15:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 4 / VII.301 (38337)

Mevisa United Alineación oficial del equipo 'Mevisa United' en el partido 0 - 3 The Lokal F.C Alineación oficial del equipo 'The Lokal F.C' en el partido
0 - 1 David da Silva (64')
0 - 2 Mathieu Jacquot (65')
0 - 3 Mathieu Jacquot (66')
Mevisa United Alineación oficial del equipo 'Mevisa United' en el partido 0 - 3 The Lokal F.C Alineación oficial del equipo 'The Lokal F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mevisa United Alineación oficial del equipo 'Mevisa United' en el partido 0 - 2 The Lokal F.C Alineación oficial del equipo 'The Lokal F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 0.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,9 % 0,1 % 96,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mevisa United

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 82 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 82 en Salvador Clivillé ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Abdelaziz Touhami el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 203 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Mevisa va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Patrick Civiello va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Víctor Tenorio.

The Lokal F.C

Goles Goles

  • 119 Minuto 64 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Mathieu Jacquot sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en David Da Silva que, efectivament, va fer pujar el 0 - 1!
  • 184 Minuto 65 (Gol de penalti): Passaven 65 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Mathieu Jacquot va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 180 Minuto 66 (Gol de falta): Al minut 66, una falta xutada per Mathieu Jacquot va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 3 per a Lokal. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): En Alois Schöllhuber va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 218 Minuto 80 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Lokal Denis Ştirbescu quasi marca al minut 80 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Karri Voudinmäki l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 282 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al minut 81, el Lokal va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Otger Llover s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Lesiones Lesiones