Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Steaua del WC (1417679) - Los pelotillas team (121372) » 558617930: T49/J6/VII

Liga 558617930 Información oficial sobre el partido 558617930 en Hattrick

26.03.2016 15:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 6 / VII.288 (38324)

Los RekadeS Alineación oficial del equipo 'Los RekadeS' en el partido 2 - 1 Masos de Pals Alineación oficial del equipo 'Masos de Pals' en el partido
Viktor Marković (35') 1 - 0
1 - 1 Stéphane Férard (64')
Silviu Dena (72') 2 - 1
Los RekadeS Alineación oficial del equipo 'Los RekadeS' en el partido 2 - 1 Masos de Pals Alineación oficial del equipo 'Masos de Pals' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los RekadeS Alineación oficial del equipo 'Los RekadeS' en el partido 1 - 1 Masos de Pals Alineación oficial del equipo 'Masos de Pals' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,5 % 30,7 % 41,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los RekadeS

Goles Goles

  • 140 Minuto 35 (Gol de contra de falta): El porter de RekadeS va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Viktor Marković va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 0!
  • 123 Minuto 72 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 72 gràcies a la jugada de Silviu Dena, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 21 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 21 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Andrey Burman, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 286 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 37 minuts, el RekadeS va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 7 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del RekadeS puguin veure en Christian Carbonaro jugant de nou; ja que al minut 7 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Ignacy Ciępka el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 8 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Ignacio Echeverry se sentia fresc com una rosa.

Masos de Pals

Goles Goles

  • 162 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Stéphane Férard per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Stéphane Férard que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Al minut 34 de partit, Simó Nadal quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 262 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Raül Babiloni per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 39, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 49 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Pietro Antonio Crevola, que no va rendir al seu nivell habitual.