Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Betametis (800907) - Patata (121251) » 558616855: T49/J4/VII

Liga 558616855 Información oficial sobre el partido 558616855 en Hattrick

12.03.2016 15:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 4 / VII.269 (38305)

Betametis Alineación oficial del equipo 'Betametis' en el partido 4 - 1 Patata Alineación oficial del equipo 'Patata' en el partido
0 - 1 Torgeir Kristiansen (26')
Roger Copons (33') 1 - 1
Roger Copons (34') 2 - 1
Roger Copons (50') 3 - 1
Gendule Atauri (79') 4 - 1
Betametis Alineación oficial del equipo 'Betametis' en el partido 4 - 1 Patata Alineación oficial del equipo 'Patata' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Betametis Alineación oficial del equipo 'Betametis' en el partido 6 - 0 Patata Alineación oficial del equipo 'Patata' en el partido
Tiene mala suerte 6.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Betametis

Goles Goles

  • 111 Minuto 33 (Gol por el centro): Passat el minut 33 de joc, Roger Copons facilitava les coses al Betametis amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 122 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Betametis contenien la respiració mentre en Roger Copons s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 132 Minuto 50 (Gol por la izquierda): Betametis va augmentar la diferència quan Roger Copons no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Betametis va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Gendule Atauri progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Betametis per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 21, quan Santi Bayón va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Raúl Eleizalde va estar a punt d'avançar els locals al minut 25 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 285 Minuto 66 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Betametis van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Josep Ramon Solà-Sagalés, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 232 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): En Roger Copons, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 61 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Jesús Medina Velasco que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.
  • 303 Minuto 74 (Evento clima: sol, OK técnico): Salva Muntané semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

Patata

Goles Goles

  • 140 Minuto 26 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Patata el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Torgeir Kristiansen va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 6 (Ocasión de contra por la izquierda): Patata van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 6, però el xut de Víctor Fuertes des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 242 Minuto 67 (Ocasión de contra por la izquierda): El Patata va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 67, però en Ermis Farasopoulos va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 30 (Lesión leve): En Stéphane Galin de Patata va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Alfredo Helguera va prendre el seu rol al minut 30.