Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Athletic de Becerril (1578221) - Urdidorianos (122577) » 558616574: T49/J4/VII

Liga 558616574 Información oficial sobre el partido 558616574 en Hattrick

12.03.2016 15:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 4 / VII.264 (38300)

Los Duendes suizidas Alineación oficial del equipo 'Los Duendes suizidas' en el partido 1 - 2 MMDigital Club de Fútbol Alineación oficial del equipo 'MMDigital Club de Fútbol' en el partido
Vladimir Zirojević (25') 1 - 0
1 - 1 Juan Merino Heredia (57')
1 - 2 Alberto Pérez (65')
Los Duendes suizidas Alineación oficial del equipo 'Los Duendes suizidas' en el partido 1 - 2 MMDigital Club de Fútbol Alineación oficial del equipo 'MMDigital Club de Fútbol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Los Duendes suizidas Alineación oficial del equipo 'Los Duendes suizidas' en el partido 2 - 3 MMDigital Club de Fútbol Alineación oficial del equipo 'MMDigital Club de Fútbol' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,8 % 14,3 % 60,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Duendes suizidas

Goles Goles

  • 121 Minuto 25 (Gol por el centro): Vladimir Zirojević va donar a suizidas un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de suizidas va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Münür Cantekin, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 24 (Lesión leve): Max-Georg Wokert de suizidas va abandonar el terreny de joc després de 24 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Béla Kiprich va entrar en el seu lloc.

MMDigital Club de Fútbol

Goles Goles

  • 163 Minuto 57 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 57 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Juan Merino Heredia.
  • 172 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de MMDigital va ser finalitzada des de l'esquerra per Alberto Pérez al minut 65. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Jorge Bello ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Es duien 19 minuts de partit jugats quan Jorge Bello va estar a punt de posar per davant a MMDigital amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Gustavo Maestro Rubio va impedir un gol cantat.
  • 261 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Joan Espí quasi aconsegueix empatar per MMDigital al minut 32, però Gustavo Maestro Rubio va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 285 Minuto 56 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Néstor Berzal, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 281 Minuto 70 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Joan Espí. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.