Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD Atlético Guadalajara (778926) - Sesambauern (1339732) » 558614354: T49/J8/VII

Liga 558614354 Información oficial sobre el partido 558614354 en Hattrick

09.04.2016 15:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 8 / VII.224 (38260)

Pugem! Alineación oficial del equipo 'Pugem!' en el partido 1 - 2 ASTRACO Alineación oficial del equipo 'ASTRACO' en el partido
0 - 1 Rafael Fort Aroca (56')
Jonathan Kattegatt (71') 1 - 1
1 - 2 Claus Düppel (73')
Pugem! Alineación oficial del equipo 'Pugem!' en el partido 1 - 2 ASTRACO Alineación oficial del equipo 'ASTRACO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Pugem! Alineación oficial del equipo 'Pugem!' en el partido 1 - 3 ASTRACO Alineación oficial del equipo 'ASTRACO' en el partido
Tiene un resultado normal 0.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,9 % 0,1 % 97,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pugem!

Goles Goles

  • 112 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Pugem! s'esgargamellaven dempeus per esperonar Jonathan Kattegatt que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 71 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 26 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 26 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Manuel Alexander Glodnick, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 66 (Ocasión de contra por el centro): En Giorgio Capomagi va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 27 (Tarjeta roja directa): Al minut 27, Yorick Demanez de Pugem! va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jonathan Kattegatt de Pugem! amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

ASTRACO

Goles Goles

  • 171 Minuto 56 (Gol por el centro): En Rafael Fort Aroca donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 56 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 174 Minuto 73 (Gol de penalti): ATC va posar-se per davant 1 - 2 mitjançant un penal polèmic que Claus Düppel va transformar xutant amb força i sense dubtar.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Xacobo Palma va marcar al minut 18 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 274 Minuto 25 (Ocasión de penalti): L'equip visitant es va veure amb la possibilitat d'avançar-se al marcador gràcies a un penal degut a una sortida desesperada del porter local. Això va succeir al minut 25, aproximadament el número de centímetres que va sortir desviada la pilota!
  • 243 Minuto 64 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de ATC va anar a parar a la dreta de l'atac on en Aaron Saul Guizazola, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 28 (Tirita (médico)): 钟 (Zhong) 轩清 (Xuanqing) es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.
  • 095 Minuto 76 (Lesión): El jugador de ATC Ernest Ciamaga va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Marcelo Adrián De La Fuente va entrar en el seu lloc.