Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

S.D Corro (1456522) - Futbol Club Jauregui (994763) » 558611270: T49/J8/VII

Liga 558611270 Información oficial sobre el partido 558611270 en Hattrick

09.04.2016 15:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 8 / VII.169 (38205)

Deportivo Farlopero Alineación oficial del equipo 'Deportivo Farlopero' en el partido 3 - 0 Reus Seventy Mankers Alineación oficial del equipo 'Reus Seventy Mankers' en el partido
Antonio Gebbia (6') 1 - 0
Diego Soto Maldonado (15') 2 - 0
Carlos Daniel Senra (66') 3 - 0
Deportivo Farlopero Alineación oficial del equipo 'Deportivo Farlopero' en el partido 3 - 0 Reus Seventy Mankers Alineación oficial del equipo 'Reus Seventy Mankers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Deportivo Farlopero Alineación oficial del equipo 'Deportivo Farlopero' en el partido 3 - 1 Reus Seventy Mankers Alineación oficial del equipo 'Reus Seventy Mankers' en el partido
Tiene un resultado normal 3.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,5 % 0,1 % 3,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Deportivo Farlopero

Goles Goles

  • 121 Minuto 6 (Gol por el centro): Al minut 6 els aficionats van embogir quan en Antonio Gebbia va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Deportivo.
  • 132 Minuto 15 (Gol por la izquierda): En Diego Soto Maldonado va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 131 Minuto 66 (Gol por el centro): Al minut 66 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Carlos Daniel Senra, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Deportivo.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 36 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Deportivo a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Herbert Gerharter va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 232 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): En Shoayb Asgari, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Al minut 50, Sharaf Fawaz gairebé va marcar per a Deportivo des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 27 (Lesión leve): Després de 27 minuts jugats, Celedonio Barcons es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Sharaf Fawaz.
  • 091 Minuto 41 (Lesión leve): Deportivo va fer una substitució al minut 41. Paul Raps va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Shoayb Asgari.

Reus Seventy Mankers

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 37 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Antonio Gebbia va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Saturno Panadeiros va xutar a fora.
  • 251 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38, Juan Izal va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 253 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Ramon Alcina quasi redueix la diferència al marcador al minut 72, però una gran estirada d'en Gero Saling va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.