Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ath. Castellbisbal (310865) - Los Ofensores (1437087) » 558607066: T49/J6/VII

Liga 558607066 Información oficial sobre el partido 558607066 en Hattrick

26.03.2016 15:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 6 / VII.94 (38130)

Real Madrid Castilla C. F. Alineación oficial del equipo 'Real Madrid Castilla C. F.' en el partido 3 - 2 A-Madrazos-Shupaz Alineación oficial del equipo 'A-Madrazos-Shupaz' en el partido
0 - 1 Patryk Maklakiewicz (15')
Mattin Busturia (31') 1 - 1
Gonzalo Ribet (38') 2 - 1
2 - 2 Gheorghe Maghiaru (52')
Pedro Riba Peña (78') 3 - 2
Real Madrid Castilla C. F. Alineación oficial del equipo 'Real Madrid Castilla C. F.' en el partido 3 - 2 A-Madrazos-Shupaz Alineación oficial del equipo 'A-Madrazos-Shupaz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Real Madrid Castilla C. F. Alineación oficial del equipo 'Real Madrid Castilla C. F.' en el partido 4 - 1 A-Madrazos-Shupaz Alineación oficial del equipo 'A-Madrazos-Shupaz' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,4 % 0,2 % 5,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Madrid Castilla C. F.

Goles Goles

  • 112 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Castilla s'esgargamellaven dempeus per esperonar Mattin Busturia que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 31 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 123 Minuto 38 (Gol por la derecha): Corria el minut 38 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Gonzalo Ribet, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 122 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Castilla contenien la respiració mentre en Pedro Riba Peña s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 3 - 2 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 29 (Ocasión de contra por la derecha): Jesús Dotres va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Castilla que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 223 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Castilla per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 61, quan Gonzalo Ribet va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

A-Madrazos-Shupaz

Goles Goles

  • 170 Minuto 15 (Gol de falta): Al minut 15, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Patryk Maklakiewicz posar per davant al seu equip amb un 0 - 1.
  • 163 Minuto 52 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 2 al minut 52 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Gheorghe Maghiaru marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): A-Madrazos-Shupaz va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Fehim Kayı va desviar el xut final de Patryk Maklakiewicz després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 263 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): En David Challet va encarar al porter al 50, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 205 Minuto 57 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Patryk Maklakiewicz era fer passades de llarga distància. Al minut 57 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Steffen Unterrainer però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 272 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del A-Madrazos-Shupaz que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Patryk Maklakiewicz, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Aitor Jibaja de A-Madrazos-Shupaz va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Caio Mário Gornic de A-Madrazos-Shupaz va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.