Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sergio Neuwy (996059) - Añover de Tajo 2 (315215) » 558603952: T49/J12/VII

Liga 558603952 Información oficial sobre el partido 558603952 en Hattrick

07.05.2016 15:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 12 / VII.38 (38074)

Sergio Neuwy Alineación oficial del equipo 'Sergio Neuwy' en el partido 3 - 2 F.C. Toful Alineación oficial del equipo 'F.C. Toful' en el partido
Georgy Gavryushkin (42') 1 - 0
Fernando Canou (44') 2 - 0
Ernaut Mendialdua (44') 3 - 0
3 - 1 Dawid Magdziak (82')
3 - 2 Peter Tellborg (83')
Sergio Neuwy Alineación oficial del equipo 'Sergio Neuwy' en el partido 3 - 2 F.C. Toful Alineación oficial del equipo 'F.C. Toful' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sergio Neuwy Alineación oficial del equipo 'Sergio Neuwy' en el partido 0 - 2 F.C. Toful Alineación oficial del equipo 'F.C. Toful' en el partido
Tiene bastante suerte 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sergio Neuwy

Goles Goles

  • 186 Minuto 42 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 1 - 0 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del Sergio. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Georgy Gavryushkin va rematar tot sol dins de l'àrea petita.
  • 142 Minuto 44 (Gol de contra por la izquierda): Fernando Canou va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Sergio i marcant el 2 - 0.
  • 133 Minuto 44 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Sergio va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Ernaut Mendialdua des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 234 Minuto 64 (Ocasión de penalti): En Ernaut Mendialdua va llançar un penal al minut 64. El va tirar fatal i, buscant una excusa es va quedar assenyalant i mirant fixament la gespa, però ningú es va creure que hagués xutat malament per culpa d'això.
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Jan Marszałek va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Kazimierz Skałbania de Sergio va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

F.C. Toful

Goles Goles

  • 153 Minuto 82 (Gol por la derecha): Toful van aconseguir el 3 - 1 que retallava diferències al minut 82 quan Dawid Magdziak sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.
  • 118 Minuto 83 (Gol evento especial córner peinado): Saúl Ferrán Martínez va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Toful, Peter Tellborg, que va marcar, sense saber com, el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Dawid Magdziak de Toful, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 40, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Sorin-Ovidiu Divricean va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Kazimierz Lewartowski, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 261 Minuto 43 (Ocasión por el centro): En Ivo Koevoet al minut 43 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 252 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Al minut 56 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Víctor Piña la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Toful havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Xeno Schürmann de Toful va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 19 (Tirita): Al minut 19, Víctor Piña de Toful es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 094 Minuto 80 (Tirita (médico)): Sorin-Ovidiu Divricean va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Toful estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.