Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CANADIAN LAMBERJACK (1434110) - Watis FC (122424) » 558599395: T49/J6/VI

Liga 558599395 Información oficial sobre el partido 558599395 en Hattrick

26.03.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 6 / VI.981 (15299)

CANADIAN LAMBERJACK Alineación oficial del equipo 'CANADIAN LAMBERJACK' en el partido 3 - 4 Zambaygos Alineación oficial del equipo 'Zambaygos' en el partido
0 - 1 Ðorđe Vukosavljević (17')
0 - 2 Raúl Caldeira (33')
Luca Giovanelli (41') 1 - 2
1 - 3 Abílio José Silva Neto (48')
Shëndet Sila (64') 2 - 3
Erke Aslan (85') 3 - 3
3 - 4 Pedro Bonilla Mangas (86')
CANADIAN LAMBERJACK Alineación oficial del equipo 'CANADIAN LAMBERJACK' en el partido 3 - 4 Zambaygos Alineación oficial del equipo 'Zambaygos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
CANADIAN LAMBERJACK Alineación oficial del equipo 'CANADIAN LAMBERJACK' en el partido 1 - 7 Zambaygos Alineación oficial del equipo 'Zambaygos' en el partido
Tiene suerte 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,4 % 0,2 % 95,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CANADIAN LAMBERJACK

Goles Goles

  • 119 Minuto 41 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip LAMBERJACK va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Luca Giovanelli va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 2.
  • 102 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Als 64 minuts, una gran jugada per l'esquerra de LAMBERJACK va acabar amb la pilota als peus de Shëndet Sila que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 2 - 3.
  • 111 Minuto 85 (Gol por el centro): Al minut 85, Erke Aslan va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): En Shëndet Sila va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 285 Minuto 32 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del LAMBERJACK van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Miralay Dumlu, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 286 Minuto 43 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 43 minuts, el LAMBERJACK va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Luca Giovanelli.
  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Steffen Strunk de LAMBERJACK amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Zambaygos

Goles Goles

  • 171 Minuto 17 (Gol por el centro): Amb 17 minuts jugats, Ðorđe Vukosavljević de Zambaygos va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 141 Minuto 33 (Gol de contra por el centro): El Zambaygos era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Raúl Caldeira va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 48 (Gol por el centro): Al minut 48, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Abílio José Silva Neto va augmentar l'avantatge de Zambaygos a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 173 Minuto 86 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Pedro Bonilla Mangas va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 42 (Ocasión de falta): Abílio José Silva Neto va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.

Lesiones Lesiones