Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Berberechos F.C (989510) - Tercio de Nápoles (990717) » 558598119: T49/J10/VI

Liga 558598119 Información oficial sobre el partido 558598119 en Hattrick

23.04.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 10 / VI.958 (15276)

Berberechos F.C Alineación oficial del equipo 'Berberechos F.C' en el partido 1 - 2 Ensaladas Vegetales Alineación oficial del equipo 'Ensaladas Vegetales' en el partido
0 - 1 Mariusz Bodziak (2')
Pedro Gomes (47') 1 - 1
1 - 2 Antonio Troise (50')
Berberechos F.C Alineación oficial del equipo 'Berberechos F.C' en el partido 1 - 2 Ensaladas Vegetales Alineación oficial del equipo 'Ensaladas Vegetales' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Berberechos F.C Alineación oficial del equipo 'Berberechos F.C' en el partido 0 - 3 Ensaladas Vegetales Alineación oficial del equipo 'Ensaladas Vegetales' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Berberechos F.C

Goles Goles

  • 113 Minuto 47 (Gol por la derecha): Els jugadors del Berbes amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 47, deixant Pedro Gomes en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 17 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Berbes, l'equip va recuperar la pilota al minut 17 i va contraatacar. En Marcel Fabin va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Ensaladas Vegetales

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): Amb 2 minuts jugats, Mariusz Bodziak de Ensaladas va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 171 Minuto 50 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Antonio Troise que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Ensaladas.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 66 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Claudio Asenjo. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 286 Minuto 73 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Ensaladas, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Òscar Pagès va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 61 (Lesión leve): En Tommy Edmunds de Ensaladas va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Òscar Pagès va prendre el seu rol al minut 61.