Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tarafa Panthers (1457476) - Kripton Kr (1334456) » 558597111: T49/J9/VI

Liga 558597111 Información oficial sobre el partido 558597111 en Hattrick

16.04.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 9 / VI.940 (15258)

Atletico Escarpiano Alineación oficial del equipo 'Atletico Escarpiano' en el partido 2 - 0 Reyes malditos Alineación oficial del equipo 'Reyes malditos' en el partido
Gábor Luczás (29') 1 - 0
Ola Crongren (37') 2 - 0
Atletico Escarpiano Alineación oficial del equipo 'Atletico Escarpiano' en el partido 2 - 0 Reyes malditos Alineación oficial del equipo 'Reyes malditos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atletico Escarpiano Alineación oficial del equipo 'Atletico Escarpiano' en el partido 2 - 1 Reyes malditos Alineación oficial del equipo 'Reyes malditos' en el partido
Tiene un resultado normal 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
72,3 % 6,5 % 21,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Escarpiano

Goles Goles

  • 138 Minuto 29 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Margus Unt la va rematar Gábor Luczás amb una magnífica volea que va fer pujar per a Escarpiano el 1 - 0.
  • 133 Minuto 37 (Gol por la derecha): Ola Crongren va incrementar l'avantatge de Escarpiano amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 30 quan Margus Unt de Escarpiano gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): El Escarpiano ho intentava per la dreta per mitjà de Ola Crongren, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Ola Crongren una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 73, però una magnífica aturada de Rafael Pérez de Ulloa va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): El jugador local Nevzat Hüma per poc que no incrementa el marcador al minut 85. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Rafael Pérez de Ulloa va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 7 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Aniceto Coria se sentia fresc com una rosa.
  • 306 Minuto 47 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Ola Crongren, que no va rendir al seu nivell habitual.

Reyes malditos

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Ion Vasilescu ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 251 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Michel Zimmerman va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Oswald Dingwall no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 253 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 77 en Michel Zimmerman va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Oswald Dingwall va impedir que reduïssin les diferències al marcador.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 36 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del malditos puguin veure en Ion Vasilescu jugant de nou; ja que al minut 36 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Cristiano Coassin el va substituir sense tenir temps d'escalfar.