Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

rcd sandra (988933) - You Will never (1592237) » 558596165: T49/J11/VI

Liga 558596165 Información oficial sobre el partido 558596165 en Hattrick

30.04.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 11 / VI.923 (15241)

F.C Ramadán Alineación oficial del equipo 'F.C Ramadán' en el partido 3 - 2 Can Pou Old Boys Alineación oficial del equipo 'Can Pou Old Boys' en el partido
Mieczysław Krężlewicz (18') 1 - 0
1 - 1 Leònides Roura (23')
Radu-Cristian Palage (38') 2 - 1
2 - 2 Marian Huhulea (85')
Marcin Kierzek (86') 3 - 2
F.C Ramadán Alineación oficial del equipo 'F.C Ramadán' en el partido 3 - 2 Can Pou Old Boys Alineación oficial del equipo 'Can Pou Old Boys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C Ramadán Alineación oficial del equipo 'F.C Ramadán' en el partido 3 - 0 Can Pou Old Boys Alineación oficial del equipo 'Can Pou Old Boys' en el partido
Tiene un resultado normal 3.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Ramadán

Goles Goles

  • 121 Minuto 18 (Gol por el centro): Al minut 18 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Mieczysław Krężlewicz ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Ramadán es posava per davant 1 a 0.
  • 109 Minuto 23 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys d'equip d'en Kyung-Young Park se'l miraven incrèduls quan aquest es va entrebancar ridículament, deixant la pilota a la mercè de Leònides Roura que va anotar el 1 - 1 per a CanPou sense cap impediment.
  • 123 Minuto 38 (Gol por la derecha): Corria el minut 38 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Radu-Cristian Palage, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 121 Minuto 86 (Gol por el centro): Al minut 86 els aficionats van embogir quan en Marcin Kierzek va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de Ramadán.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 3 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Gordon Lanver va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Patrick Isar, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ángel Andrés Caravéo va estar a punt d'acabar en gol al minut 10, però el porter visitant Josep Feixas va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): En Marcin Kierzek va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Ramadán se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Al minut 37 es va veure una gran oportunitat per a Ramadán per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Radu-Cristian Palage, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 230 Minuto 52 (Ocasión de falta): Patrick Isar va sorprendre Josep Feixas amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 232 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Passaven 71 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Patrick Isar va rematar alt.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Radu-Cristian Palage. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): El jugador local Patrick Isar per poc que no incrementa el marcador al minut 82. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Josep Feixas va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Cristi Bălan.
  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Radu-Cristian Palage de Ramadán amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Can Pou Old Boys

Goles Goles

  • 119 Minuto 85 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Casimir Pàmies va treure un córner llarg cap al segon pal que en Marian Huhulea, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 2 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Olaf Tafur de CanPou va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 57 (Lesión): Paco Masoliver no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Casiopeo Zarzo.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 35 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Francisco Maestre León ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.