Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

xX 4 2 0 Xx (1369199) - You Will never (1592237) » 558596160: T49/J10/VI

Liga 558596160 Información oficial sobre el partido 558596160 en Hattrick

23.04.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 10 / VI.923 (15241)

Sp Alakuas Alineación oficial del equipo 'Sp Alakuas' en el partido 2 - 0 Can Pou Old Boys Alineación oficial del equipo 'Can Pou Old Boys' en el partido
Gianvito Portannese (38') 1 - 0
Gianvito Portannese (87') 2 - 0
Sp Alakuas Alineación oficial del equipo 'Sp Alakuas' en el partido 2 - 0 Can Pou Old Boys Alineación oficial del equipo 'Can Pou Old Boys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sp Alakuas Alineación oficial del equipo 'Sp Alakuas' en el partido 2 - 1 Can Pou Old Boys Alineación oficial del equipo 'Can Pou Old Boys' en el partido
Tiene un resultado normal 1.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
75,8 % 4,7 % 19,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sp Alakuas

Goles Goles

  • 124 Minuto 38 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 38 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Gianvito Portannese. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 140 Minuto 87 (Gol de contra de falta): El porter de Alakuas va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Gianvito Portannese va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 0!

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Alakuas va estar a punt de posar-se per davant al minut 37 però Juan Frau Silvestre va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local John Kinuthia va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 54 (Lesión leve): En Tancredo Veraza ocupà el lloc d'en Ruben Raguth al 54 minuts, dos minuts després que el jugador de Alakuas quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Can Pou Old Boys

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del CanPou que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Leònides Roura, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 262 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Olaf Tafur per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 39, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 260 Minuto 79 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Casimir Pàmies, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.
  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de CanPou va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Casimir Pàmies, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 261 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 86 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Leònides Roura va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): David César de CanPou va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Fèlix Persiva.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 15 (Lesión leve): CanPou va fer una substitució al minut 15. Josep Feixas va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Xavier Lafont.
  • 092 Minuto 34 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 34 va fer que Xavier Lafont de CanPou hagués d'abandonar el terreny de joc. Xaco Taboada va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 23 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Casimir Pàmies va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.