Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ATM Hattrick Futbol Club (990668) - El Santo Congrio (776273) » 558595911: T49/J4/VI

Liga 558595911 Información oficial sobre el partido 558595911 en Hattrick

12.03.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 4 / VI.919 (15237)

fcsalou Alineación oficial del equipo 'fcsalou' en el partido 1 - 1 Agaperos FC Alineación oficial del equipo 'Agaperos FC' en el partido
0 - 1 Aderbal Caxias (33')
Óscar Antonio Guzmán Alfarache (67') 1 - 1
fcsalou Alineación oficial del equipo 'fcsalou' en el partido 1 - 1 Agaperos FC Alineación oficial del equipo 'Agaperos FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
fcsalou Alineación oficial del equipo 'fcsalou' en el partido 1 - 4 Agaperos FC Alineación oficial del equipo 'Agaperos FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,0 % 0,1 % 96,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

fcsalou

Goles Goles

  • 186 Minuto 67 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de fcsalou va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Óscar Antonio Guzmán Alfarache.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 38 (Ocasión por el centro): fcsalou enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 237 Minuto 79 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Richard Gombík no va ser aprofitada per en Hansjakob Holzweber que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Agaperos FC

Goles Goles

  • 170 Minuto 33 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Aderbal Caxias al minut 33 va permetre a Agaperos prendre avantatge per 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Es duien 21 minuts de partit jugats quan Gunter Dölger va estar a punt de posar per davant a Agaperos amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Josh Dertford va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): En Pere Pau Beltran va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 285 Minuto 29 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del fcsalou. La jugada d'estratègia del Agaperos per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Arvid Henriksson va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 281 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Boris Siebels va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 272 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al minut 72, un refús desafortunat de Josh Dertford, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Boris Siebels no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 83, quan en Boris Siebels va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Enrique Escudero de Agaperos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.