Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Mustomoi (433669) - Mai shit a world (312152) » 558594500: T49/J1/VI

Liga 558594500 Información oficial sobre el partido 558594500 en Hattrick

20.02.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 1 / VI.894 (15212)

Real Carcamal CF Alineación oficial del equipo 'Real Carcamal CF' en el partido 0 - 3 MAISHA Alineación oficial del equipo 'MAISHA' en el partido
0 - 1 Alejandro Felices (7')
0 - 2 Alejandro Felices (13')
0 - 3 Antonio Salcedo (19')
Real Carcamal CF Alineación oficial del equipo 'Real Carcamal CF' en el partido 0 - 3 MAISHA Alineación oficial del equipo 'MAISHA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Real Carcamal CF Alineación oficial del equipo 'Real Carcamal CF' en el partido 0 - 5 MAISHA Alineación oficial del equipo 'MAISHA' en el partido
Tiene un resultado normal 0.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Carcamal CF

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 33 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Carcamal va anar a parar a la dreta de l'atac on en Romeo Morresi, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 243 Minuto 84 (Ocasión de contra por la derecha): Carcamal van sortir al contraatac amb encert al minut 84, però Oskar Doodbleven no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 26, Óscar Serrano Pacheco de Carcamal va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 82, Glen Haffey de Carcamal va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

MAISHA

Goles Goles

  • 174 Minuto 7 (Gol de penalti): Al minut 7 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Alejandro Felices va llençar el penal ras arran de pal.
  • 180 Minuto 13 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 13 pels visitants. En Alejandro Felices va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.
  • 185 Minuto 19 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Carcamal. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Antonio Salcedo la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del MAISHA es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 3 arribava al minut 19.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Al minut 32 de partit, Raúl Parada va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Antonio Salcedo es va quedar sol davant del porter, al minut 56. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Irkus Akordagoikoetxea, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 83 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. MAISHA va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Raúl Parada de MAISHA va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 27 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Juan Eduardo Bedoya va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Lothar Tanghe.
  • 091 Minuto 38 (Lesión leve): Răzvan-Cristian Traşcă de MAISHA va abandonar el terreny de joc després de 38 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Jochen Legner va entrar en el seu lloc.