Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

KKdeluxe_return (1596864) - Desperta Ferro2 (1332668) » 558588638: T49/J5/VI

Liga 558588638 Información oficial sobre el partido 558588638 en Hattrick

19.03.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 5 / VI.789 (15107)

KKdeluxe_return Alineación oficial del equipo 'KKdeluxe_return' en el partido 2 - 3 Desperta Ferro2 Alineación oficial del equipo 'Desperta Ferro2' en el partido
Elis Ede (4') 1 - 0
1 - 1 Alessio Sabattini (18')
1 - 2 Alessio Sabattini (75')
Behshad Mohammadi (77') 2 - 2
2 - 3 Casiano Torres (79')
KKdeluxe_return Alineación oficial del equipo 'KKdeluxe_return' en el partido 2 - 3 Desperta Ferro2 Alineación oficial del equipo 'Desperta Ferro2' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
KKdeluxe_return Alineación oficial del equipo 'KKdeluxe_return' en el partido 2 - 0 Desperta Ferro2 Alineación oficial del equipo 'Desperta Ferro2' en el partido
Tiene un resultado normal 1.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KKdeluxe_return

Goles Goles

  • 118 Minuto 4 (Gol evento especial córner peinado): KKdeluxe_return va aconseguir el 1 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Houtan Zera'ati, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Elis Ede que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 112 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Al minut 77, Behshad Mohammadi va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 10 (Ocasión evento especial córner peinado): Mislav Šerić quasi marca en una jugada assajada de córner que Elis Ede havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 21 per blocar una centrada d'en Paolo Donadei va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de KKdeluxe_return.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Al minut 37, Daniel Hengl arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 50 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Daniel Hengl va estar a punt d'acabar en gol al minut 50, però el porter visitant Roberto Capaguindegui va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Al minut 69 es va veure una gran oportunitat per a KKdeluxe_return per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Ramón Zarzo, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): KKdeluxe_return va estar a punt de posar-se per davant al minut 74 però Davide Camilluzzi va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): KKdeluxe_return va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Ramón Zarzo va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Roberto Capaguindegui.

Desperta Ferro2

Goles Goles

  • 135 Minuto 18 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, Alessio Sabattini va marcar el 1 - 1 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.
  • 141 Minuto 75 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Desperta van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 2 mitjançant en Alessio Sabattini.
  • 142 Minuto 79 (Gol de contra por la izquierda): En Casiano Torres va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 3. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 38 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Vidar Tangerud, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 51 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Desperta, l'equip va recuperar la pilota al minut 51 i va contraatacar. En Luigi Oliverio va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.