Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Racing Club de Montouto (1433289) - Internacional Club Ciudad de Cubellas (992346) » 558587777: T49/J14/VI

Liga 558587777 Información oficial sobre el partido 558587777 en Hattrick

21.05.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 14 / VI.773 (15091)

Error Loading Team Alineación oficial del equipo 'Error Loading Team' en el partido 3 - 1 Nac Team Alineación oficial del equipo 'Nac Team' en el partido
Oswald Egbers (24') 1 - 0
Tivadar Fazekas (53') 2 - 0
2 - 1 Jorge Agüera (83')
Florus Schipperijn (84') 3 - 1
Error Loading Team Alineación oficial del equipo 'Error Loading Team' en el partido 3 - 1 Nac Team Alineación oficial del equipo 'Nac Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Error Loading Team Alineación oficial del equipo 'Error Loading Team' en el partido 0 - 1 Nac Team Alineación oficial del equipo 'Nac Team' en el partido
Tiene bastante suerte 0.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,6 % 0,1 % 98,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Error Loading Team

Goles Goles

  • 142 Minuto 24 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Oswald Egbers de Loading va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 0 al marcador.
  • 141 Minuto 53 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Loading van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 0 mitjançant en Tivadar Fazekas.
  • 132 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Al minut 84, Loading va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Florus Schipperijn, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Farzan Hamidi va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): Loading van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 37, però Farzan Hamidi va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 289 Minuto 76 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Florus Schipperijn per la seva rapidesa. Al minut 76 va intentar marxar per velocitat d'en Matteo Labricciosa, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.
  • 286 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 79, un contraatac del Loading no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Tivadar Fazekas perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80, Nabar Txipia de Loading va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 66 (Tirita): Al minut 66 de partit, el jugador Julián Bolaños de Loading es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Nac Team

Goles Goles

  • 151 Minuto 83 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 83 del partit, anotant el 2 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Jorge Agüera.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 23 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Team a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Alberto Quadra-Salcedo va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 261 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Ryszard Kosidło quasi aconsegueix empatar per Team al minut 27, però Onofre Alves Castro va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Lesiones Lesiones

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 7 (Evento clima: lluvia, OK potente): Alberto Quadra-Salcedo no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.
  • 305 Minuto 26 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a József Ljubics.