Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Athletic Jander (438546) - Real Koryo (1336801) » 558586842: T49/J5/VI

Liga 558586842 Información oficial sobre el partido 558586842 en Hattrick

19.03.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 5 / VI.757 (15075)

Athletic Jander Alineación oficial del equipo 'Athletic Jander' en el partido 2 - 0 SeanRun's eleven Alineación oficial del equipo 'SeanRun's eleven' en el partido
Camilo Carreño (26') 1 - 0
Camilo Carreño (85') 2 - 0
Athletic Jander Alineación oficial del equipo 'Athletic Jander' en el partido 2 - 0 SeanRun's eleven Alineación oficial del equipo 'SeanRun's eleven' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Athletic Jander Alineación oficial del equipo 'Athletic Jander' en el partido 4 - 0 SeanRun's eleven Alineación oficial del equipo 'SeanRun's eleven' en el partido
Tiene mala suerte 3.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Athletic Jander

Goles Goles

  • 121 Minuto 26 (Gol por el centro): Athletic va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 26 Camilo Carreño va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 85 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Athletic va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Camilo Carreño des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): En Fernando Zarzo, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Camilo Carreño. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 285 Minuto 86 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del SeanRuns. La jugada d'estratègia del Athletic per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Fernando Zarzo va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

SeanRun's eleven

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 14 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del SeanRuns sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Paco Berbegal, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 14 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 240 Minuto 31 (Ocasión de contra de falta): El SeanRuns va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Txaber Onraita la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Asimakis Saridakis de SeanRuns va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 22 (Tirita): Passats 22 minuts de joc, en Txaber Onraita de SeanRuns va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.