Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Botxo Athletic Club (437951) - Club de vagos de Mondoñedo (1433570) » 558585539: T49/J14/VI

Liga 558585539 Información oficial sobre el partido 558585539 en Hattrick

21.05.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 14 / VI.733 (15051)

Botxo Athletic Club Alineación oficial del equipo 'Botxo Athletic Club' en el partido 3 - 1 EXTREMODURO Alineación oficial del equipo 'EXTREMODURO' en el partido
Eduardo Riva (3') 1 - 0
1 - 1 Albano Montini (9')
Jorge Roses Ferrer (58') 2 - 1
Mircea Floria (80') 3 - 1
Botxo Athletic Club Alineación oficial del equipo 'Botxo Athletic Club' en el partido 3 - 1 EXTREMODURO Alineación oficial del equipo 'EXTREMODURO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Botxo Athletic Club Alineación oficial del equipo 'Botxo Athletic Club' en el partido 2 - 1 EXTREMODURO Alineación oficial del equipo 'EXTREMODURO' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,3 % 0,4 % 8,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Botxo Athletic Club

Goles Goles

  • 122 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Eduardo Riva de Athletic aconseguir un gol al minut 3 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 123 Minuto 58 (Gol por la derecha): Passats 58 minuts, Jorge Roses Ferrer, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Athletic es posava per davant!
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): Amb 80 minuts jugats, en Mircea Floria va augmentar l'avantatge de Athletic a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 7 (Ocasión de contra por la derecha): Pablo Grillo va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Athletic que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 286 Minuto 67 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 67 minuts, el Athletic va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89, Andreu Graell gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ben Tolner va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Bartul Bratić de Athletic la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 63 (Evento clima: sol, K.O. potente): Roberto Carusone estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.

EXTREMODURO

Goles Goles

  • 162 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Albano Montini per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 86 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 86, quan un error defensiu va deixar Teodor Herma completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 18 (Lesión leve): En Oldřich Bruštík ocupà el lloc d'en Kostas Katsanikos al 18 minuts, dos minuts després que el jugador de EXTREMODURO quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.