Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Chorizos asados (993226) - Fideuá (1435027) » 558585504: T49/J6/VI

Liga 558585504 Información oficial sobre el partido 558585504 en Hattrick

26.03.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 6 / VI.733 (15051)

Domingo Bueno CF Alineación oficial del equipo 'Domingo Bueno CF' en el partido 1 - 1 Sttobbart Team Alineación oficial del equipo 'Sttobbart Team' en el partido
Daniel Stănciucu (4') 1 - 0
1 - 1 Omer Rimon (50')
Domingo Bueno CF Alineación oficial del equipo 'Domingo Bueno CF' en el partido 1 - 1 Sttobbart Team Alineación oficial del equipo 'Sttobbart Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Domingo Bueno CF Alineación oficial del equipo 'Domingo Bueno CF' en el partido 1 - 1 Sttobbart Team Alineación oficial del equipo 'Sttobbart Team' en el partido
Tiene un resultado normal 0.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,9 % 37,4 % 31,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Domingo Bueno CF

Goles Goles

  • 120 Minuto 4 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 4, indicava inequívocament que en Daniel Stănciucu va saber trobar la xarxa rival. DB desfeia l'equilibri: 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Al minut 51 es va veure una gran oportunitat per a DB per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Angelo Giorgio Però, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Tobie Vossaert va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Çetin Mevlüt de DB la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 5 (Lesión leve): En Plácido Tabernero ocupà el lloc d'en Pavel Mândrescu al 5 minuts, dos minuts després que el jugador de DB quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 091 Minuto 60 (Lesión leve): DB va fer una substitució al minut 60. Plácido Tabernero va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Tobie Vossaert.
  • 092 Minuto 76 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del DB puguin veure en Vlaicu Turean jugant de nou; ja que al minut 76 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Harrison Forrest el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

Sttobbart Team

Goles Goles

  • 164 Minuto 50 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 50 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de Sttobbart. Omer Rimon el va llançar amb força i precisió. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Javier Espar quasi aconsegueix empatar per Sttobbart al minut 13, però Filipe Rafael Rosa Pereira va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 261 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 25 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Omer Rimon va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 216 Minuto 48 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Arild Opdal va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Flavio Aldemoresco, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 218 Minuto 52 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Marcelo Romero Mallo va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Köbi Bochsler rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Zé Manoel Fraiture de Sttobbart va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 33 (Lesión): Sttobbart es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Javier Espar no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Juan Carlos Machimbarrena al camp.
  • 090 Minuto 36 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 36 de partit, quan un jugador de Sttobbart, en Omer Rimon, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.