Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Narom (490041) - Burburel FCK (1369898) » 558585035: T49/J8/VI

Liga 558585035 Información oficial sobre el partido 558585035 en Hattrick

09.04.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 8 / VI.724 (15042)

Narom Alineación oficial del equipo 'Narom' en el partido 2 - 2 Santamaría F.C. Alineación oficial del equipo 'Santamaría F.C.' en el partido
0 - 1 Alberto Clavijo (23')
Enrique Feo (28') 1 - 1
1 - 2 Manuel Morell (39')
Béla Draskóczy (79') 2 - 2
Narom Alineación oficial del equipo 'Narom' en el partido 2 - 2 Santamaría F.C. Alineación oficial del equipo 'Santamaría F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Narom Alineación oficial del equipo 'Narom' en el partido 2 - 0 Santamaría F.C. Alineación oficial del equipo 'Santamaría F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Narom

Goles Goles

  • 111 Minuto 28 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Enrique Feo va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Narom empatava el partit, 1 a 1, al minut 28.
  • 111 Minuto 79 (Gol por el centro): Béla Draskóczy s'emportà una gran ovació del públic local al minut 79, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Narom va estar a punt de posar-se per davant al minut 17 però Davide Palasciano va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Jorge Jubero va estar a punt d'acabar en gol al minut 22, però el porter visitant Sergi Pallarès va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 83 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Urlegi Laida va estar a punt d'avançar els locals al minut 83 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Narom va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 84 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Urlegi Laida ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 49 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que José Rebollo tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.

Santamaría F.C.

Goles Goles

  • 186 Minuto 23 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Santamaría va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Alberto Clavijo, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 0 - 1.
  • 137 Minuto 39 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 39 una excel·lent centrada de Jorge Venegas va arribar a Manuel Morell, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 1 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 85 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Santamaría va anar a parar a la dreta de l'atac on en Mario Real, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a David Caldiran de Santamaría la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 80 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En David Caldiran es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.