Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

N.f.n (1368833) - Pim-Pam-Toma-Lacasitos (31045) » 558584857: T49/J12/VI

Liga 558584857 Información oficial sobre el partido 558584857 en Hattrick

07.05.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 12 / VI.721 (15039)

N.f.n Alineación oficial del equipo 'N.f.n' en el partido 2 - 0 Energie Ene Alineación oficial del equipo 'Energie Ene' en el partido
Jacob Piñol (77') 1 - 0
Casimiro Canciller (85') 2 - 0
N.f.n Alineación oficial del equipo 'N.f.n' en el partido 2 - 0 Energie Ene Alineación oficial del equipo 'Energie Ene' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
N.f.n Alineación oficial del equipo 'N.f.n' en el partido 3 - 0 Energie Ene Alineación oficial del equipo 'Energie Ene' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

N.f.n

Goles Goles

  • 185 Minuto 77 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del N.f.n van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Jacob Piñol va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Casimiro Canciller va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En David Vázquez va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de N.f.n se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): El jugador local Ilija Denk per poc que no incrementa el marcador al minut 82. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Octavian Vişinoiu va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jacob Piñol de N.f.n la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Energie Ene

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 10 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Ene, l'equip va recuperar la pilota al minut 10 i va contraatacar. En Alexander Panayotov va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 243 Minuto 18 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Ene van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Malte Grelle va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 23 (Ocasión de contra por el centro): En Malte Grelle va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 240 Minuto 39 (Ocasión de contra de falta): Ene van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 39 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Alexander Panayotov no va ser gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Marino Bizzo de Ene es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 81 (Lesión): El jugador de Ene Július Čulák va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Romeo Colompar va entrar en el seu lloc.