Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Muñon Ballans (797300) - solis team returns (1372801) » 558584397: T49/J9/VI

Liga 558584397 Información oficial sobre el partido 558584397 en Hattrick

16.04.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 9 / VI.713 (15031)

Muñon Ballans Alineación oficial del equipo 'Muñon Ballans' en el partido 2 - 0 solis team returns Alineación oficial del equipo 'solis team returns' en el partido
Rutenio Macedonio (21') 1 - 0
Reece 'Fridge' Fritsch (31') 2 - 0
Muñon Ballans Alineación oficial del equipo 'Muñon Ballans' en el partido 2 - 0 solis team returns Alineación oficial del equipo 'solis team returns' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Muñon Ballans Alineación oficial del equipo 'Muñon Ballans' en el partido 2 - 0 solis team returns Alineación oficial del equipo 'solis team returns' en el partido
Tiene un resultado normal 1.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Muñon Ballans

Goles Goles

  • 115 Minuto 21 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Rutenio Macedonio era molt més ràpid que el defensa Alejandro Carabalí. Al minut 21, el jugador de Ballans va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 0.
  • 131 Minuto 31 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Reece 'Fridge' Fritsch va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Al minut 18 es va veure una gran oportunitat per a Ballans per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Rutenio Macedonio, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 232 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Passaven 60 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Ilari 'Blocker' Hakulinen va rematar alt.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Al minut 76 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Hansheinz 'Ketchup' Hülsen de Ballans va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 219 Minuto 82 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Ralph Månsson va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Noe Cabanas, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): En Matías Sanlés, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ilari 'Blocker' Hakulinen de Ballans va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

solis team returns

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 4 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de returns va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Soriano García Ríos, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 19 (Ocasión de contra por la izquierda): returns van sortir al contraatac al minut 19, però Joni Huttunen va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 243 Minuto 77 (Ocasión de contra por la derecha): returns van sortir al contraatac amb encert al minut 77, però Nikola Micović no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de returns va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Christian Stibernitz va sortir per sobre el travesser.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 70 (Lesión leve): returns va fer una substitució al minut 70. Víctor Esquer va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Adrian Ilie.
  • 095 Minuto 74 (Lesión): returns es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Soriano García Ríos no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Sergio Mazo Calvo al camp.
  • 090 Minuto 80 (Tirita): Al minut 80, Markus Ordoñez de returns es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.