Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

REAL SOCIEDAD94 (1333214) - BreoganWins (1432795) » 558583964: T49/J13/VI

Liga 558583964 Información oficial sobre el partido 558583964 en Hattrick

14.05.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 13 / VI.705 (15023)

Julander F.C. Alineación oficial del equipo 'Julander F.C.' en el partido 2 - 1 R.C. Trócola Alineación oficial del equipo 'R.C. Trócola' en el partido
Antonio Martín Mayor (47') 1 - 0
Antonio Martín Mayor (70') 2 - 0
2 - 1 Pius Tomàs (81')
Julander F.C. Alineación oficial del equipo 'Julander F.C.' en el partido 2 - 1 R.C. Trócola Alineación oficial del equipo 'R.C. Trócola' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Julander F.C. Alineación oficial del equipo 'Julander F.C.' en el partido 2 - 0 R.C. Trócola Alineación oficial del equipo 'R.C. Trócola' en el partido
Tiene un resultado normal 2.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Julander F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Julander contenien la respiració mentre en Antonio Martín Mayor s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 132 Minuto 70 (Gol por la izquierda): En Antonio Martín Mayor va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Bruno Girón va estar a punt d'acabar en gol al minut 27, però el porter visitant Juan Villamizar va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 218 Minuto 34 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Bolesław Kołecki va entorpir al marcador d'en Rodolfo Bertschmann per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Alojzije Conjar va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Julander se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 285 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Julander van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Bolesław Kołecki, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 231 Minuto 66 (Ocasión por el centro): En Jorge Ibañez Pacheco, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Jorge Ibañez Pacheco va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 18, Jaime Pla Bernal de Julander va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

R.C. Trócola

Goles Goles

  • 151 Minuto 81 (Gol por el centro): Trócola van mostrar una bona compenetració quan al minut 81 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Pius Tomàs va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alex Wiesauer de Trócola va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 72 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Alex Wiesauer va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Bogdan Zrnić de Trócola amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.