Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

fulgencio (1370761) - U.D. Lavapiés (1419191) » 558582452: T49/J13/VI

Liga 558582452 Información oficial sobre el partido 558582452 en Hattrick

14.05.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 13 / VI.678 (14996)

fulgencio Alineación oficial del equipo 'fulgencio' en el partido 1 - 2 Retamar a.c. Alineación oficial del equipo 'Retamar a.c.' en el partido
Răzvan Bagoşi (7') 1 - 0
1 - 1 Karel Rosenkranz (38')
1 - 2 Antón Querejazu (61')
fulgencio Alineación oficial del equipo 'fulgencio' en el partido 1 - 2 Retamar a.c. Alineación oficial del equipo 'Retamar a.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
fulgencio Alineación oficial del equipo 'fulgencio' en el partido 1 - 1 Retamar a.c. Alineación oficial del equipo 'Retamar a.c.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,7 % 24,2 % 49,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

fulgencio

Goles Goles

  • 143 Minuto 7 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de fulgencio eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 7, Răzvan Bagoşi va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 69 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del fulgencio sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Ivan Špoljarević, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 69 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Joan David Sulé de fulgencio va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 75 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 75 de partit, Joan David Sulé de fulgencio va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 42 (Evento clima: sol, OK técnico): Halcón Chelli semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

Retamar a.c.

Goles Goles

  • 160 Minuto 38 (Gol de falta): Al minut 38 del partit, Karel Rosenkranz va llançar un tir lliure que va entrar després de colpejar un dels components de la barrera, la qual cosa va enganyar el porter, que ja s'havia llançat cap a l'altra banda. Amb això, el marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 185 Minuto 61 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del fulgencio. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Antón Querejazu la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Retamar es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 2 arribava al minut 61.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Al minut 9 Arkadiusz Bróg va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Berti Wenzel-Kröpelin va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 216 Minuto 40 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Mario Fröhlich va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Antón Querejazu, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 273 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Yoan Dauphin va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Berti Wenzel-Kröpelin, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 282 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Roberto Manco, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 68 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Retamar va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Karel Rosenkranz de Retamar va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Cristian Rapaccioli de Retamar la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 76 (Lesión): Retamar es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Cristian Rapaccioli no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Rinze van Geuns al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 50 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Arkadiusz Bróg ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.