Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Yeclano C.F. (1577917) - Herencia Fc (989337) » 558580178: T49/J4/VI

Liga 558580178 Información oficial sobre el partido 558580178 en Hattrick

12.03.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 4 / VI.638 (14956)

Forever Michael Alineación oficial del equipo 'Forever Michael' en el partido 1 - 1 PALAU BOYS Alineación oficial del equipo 'PALAU BOYS' en el partido
Lesław Chechłacz (5') 1 - 0
1 - 1 Mario Añobre (61')
Forever Michael Alineación oficial del equipo 'Forever Michael' en el partido 1 - 1 PALAU BOYS Alineación oficial del equipo 'PALAU BOYS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Forever Michael Alineación oficial del equipo 'Forever Michael' en el partido 3 - 1 PALAU BOYS Alineación oficial del equipo 'PALAU BOYS' en el partido
Tiene mala suerte 2.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,4 % 0,3 % 7,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Forever Michael

Goles Goles

  • 123 Minuto 5 (Gol por la derecha): El jugador Lesław Chechłacz de Forever, després de 5 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Forever va estar a punt de posar-se per davant al minut 77 però Gianmaria Canova va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Al minut 81, Patrick Lange arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 216 Minuto 84 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Jesús Casas va ser clau en la jugada d'atac de Forever al minut 84, quan ell mateix va fer una passada brutal a Paco Domingotegui, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Paco Domingotegui de Forever es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 514 Minuto 34 (Tarjeta roja directa): Al minut 34, Lesław Chechłacz de Forever va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 21 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 21 va fer que Rafael Prieto de Forever hagués d'abandonar el terreny de joc. Jesús Casas va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

PALAU BOYS

Goles Goles

  • 160 Minuto 61 (Gol de falta): L'entrenador de PALAU es va posar content quan l'àrbitre va xiular una falta propera a l'àrea. Sabia que Mario Añobre era un bon llançador i hi havia força probabilitats d'empatar, com així va ser: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 17 (Ocasión por el centro): En Micky Gold al minut 17 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 218 Minuto 76 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en William Cabrera va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Othmane Bikri rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 271 Minuto 86 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Scott Huemer ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gorka Urralburu de PALAU amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.