Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Smith CF (1591480) - Sevilla Fútbol Club S.A (309155) » 558579796: T49/J6/VI

Liga 558579796 Información oficial sobre el partido 558579796 en Hattrick

26.03.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 6 / VI.631 (14949)

Generales del cable F.C. Alineación oficial del equipo 'Generales del cable F.C.' en el partido 3 - 3 Sevilla Fútbol Club S.A Alineación oficial del equipo 'Sevilla Fútbol Club S.A' en el partido
Zygmunt Szustka (31') 1 - 0
1 - 1 Marc Siscar (36')
José Berzal (39') 2 - 1
2 - 2 Rayco Pedraza (41')
2 - 3 Joan Ignasi Nebot (69')
Joaquim Buxaderas (86') 3 - 3
Generales del cable F.C. Alineación oficial del equipo 'Generales del cable F.C.' en el partido 3 - 3 Sevilla Fútbol Club S.A Alineación oficial del equipo 'Sevilla Fútbol Club S.A' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Generales del cable F.C. Alineación oficial del equipo 'Generales del cable F.C.' en el partido 4 - 2 Sevilla Fútbol Club S.A Alineación oficial del equipo 'Sevilla Fútbol Club S.A' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
69,4 % 8,3 % 22,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Generales del cable F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): Al minut 31 els aficionats van embogir quan en Zygmunt Szustka va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Generales.
  • 121 Minuto 39 (Gol por el centro): Generales va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 39 José Berzal va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 112 Minuto 86 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Joaquim Buxaderas va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 3 - 3 al minut 86.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): En Martin Ruit es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 212 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Jaime Nalda va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jaime Nalda de Generales es va emportar una amonestació al minut 77 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en José Berzal de Generales amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 80 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Darius van Aalst va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

Sevilla Fútbol Club S.A

Goles Goles

  • 161 Minuto 36 (Gol por el centro): Als 36 minuts de partit, Marc Siscar de Sevilla va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 161 Minuto 41 (Gol por el centro): Sevilla van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 41, quan Rayco Pedraza va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 171 Minuto 69 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Joan Ignasi Nebot que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 2 - 3 per a Sevilla.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Tomeu Falguera. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 274 Minuto 87 (Ocasión de penalti): Al minut 87, Ernesto Velasco de Sevilla va desaprofitar un penal per posar el seu equip per davant al marcador.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 84 (Tirita (médico)): Sergio Dolara va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Sevilla es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 32 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Ernesto Velasco no era cap impediment.