Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

S.D. Waky (1418928) - Real Valsemana CF (1589265) » 558579090: T49/J12/VI

Liga 558579090 Información oficial sobre el partido 558579090 en Hattrick

07.05.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 12 / VI.618 (14936)

S.D. Waky Alineación oficial del equipo 'S.D. Waky' en el partido 2 - 2 UD.BOMBILLAS Alineación oficial del equipo 'UD.BOMBILLAS' en el partido
0 - 1 Lluís Miquel Causanillas (40')
Ramón Mahecha (54') 1 - 1
1 - 2 Kutay Oktunç (78')
Ramón Mahecha (87') 2 - 2
S.D. Waky Alineación oficial del equipo 'S.D. Waky' en el partido 2 - 2 UD.BOMBILLAS Alineación oficial del equipo 'UD.BOMBILLAS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
S.D. Waky Alineación oficial del equipo 'S.D. Waky' en el partido 0 - 1 UD.BOMBILLAS Alineación oficial del equipo 'UD.BOMBILLAS' en el partido
Tiene suerte 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

S.D. Waky

Goles Goles

  • 143 Minuto 54 (Gol de contra por la derecha): El jugador Ramón Mahecha de S.D. es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 141 Minuto 87 (Gol de contra por el centro): S.D. sabia com jugar al contraatac, i al minut 87, Ramón Mahecha va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 39 per blocar una centrada d'en Khafir Rafiki va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de S.D..
  • 286 Minuto 43 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de S.D., que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Saturnino Alvarado va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 61, Farruh Hamdamov de S.D. va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 38 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Alberto Martín Losada no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.
  • 301 Minuto 85 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Dino Miani, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

UD.BOMBILLAS

Goles Goles

  • 171 Minuto 40 (Gol por el centro): UD.BOMBILLAS agafava avantatge al minut 40 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Lluís Miquel Causanillas amb mestria.
  • 171 Minuto 78 (Gol por el centro): Amb 78 minuts jugats, Kutay Oktunç de UD.BOMBILLAS va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 2 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Oliver Dunz va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Lluís Miquel Causanillas rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 272 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del UD.BOMBILLAS que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Florian Mai, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 281 Minuto 42 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Florian Mai després de 42 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Kyle Galvin va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Haryo Muham quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Kyle Galvin, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 271 Minuto 57 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Kutay Oktunç ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Florian Mai va marcar al minut 88 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Tobias Offenhuber de UD.BOMBILLAS es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 77 (Lesión leve): En Dylan Saxby de UD.BOMBILLAS va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Silviu Haiduc va prendre el seu rol al minut 77.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 7 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Nikolai Ala-Nikkola.