Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

yoki (1597472) - Junkun FC (1600663) » 558578891: T49/J5/VI

Liga 558578891 Información oficial sobre el partido 558578891 en Hattrick

19.03.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 5 / VI.615 (14933)

yoki Alineación oficial del equipo 'yoki' en el partido 3 - 0 puedematar Alineación oficial del equipo 'puedematar' en el partido
Matteo Mugnaini (38') 1 - 0
Matteo Mugnaini (40') 2 - 0
Matteo Mugnaini (59') 3 - 0
yoki Alineación oficial del equipo 'yoki' en el partido 3 - 0 puedematar Alineación oficial del equipo 'puedematar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
yoki Alineación oficial del equipo 'yoki' en el partido 4 - 0 puedematar Alineación oficial del equipo 'puedematar' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

yoki

Goles Goles

  • 138 Minuto 38 (Gol evento especial extremo + rematador): Jesús Ballero estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Matteo Mugnaini va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 0 al minut 38.
  • 133 Minuto 40 (Gol por la derecha): yoki va aconseguir el 2 - 0 quan Matteo Mugnaini va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 59 (Gol por la derecha): Amb 59 minuts jugats, en Matteo Mugnaini va augmentar l'avantatge de yoki a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 15 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de yoki a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Tomáš Votýpka va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Jesús Ballero va estar a punt d'avançar els locals al minut 36 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Al minut 41, Denny Fenix gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Bernard Bibić va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Bernard Bibić al minut 78 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Tomáš Votýpka va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 285 Minuto 87 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del puedematar. La jugada d'estratègia del yoki per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Paolino Pizzirusso va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

puedematar

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 3, quan en Hugo Méndez Gómez va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 252 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al minut 73 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Stijn Van Orshaegen la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de puedematar havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gabriel Arrabal de puedematar va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 20 (Lesión leve): Kastor Dobosz de puedematar va abandonar el terreny de joc després de 20 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Ed Wilson va entrar en el seu lloc.
  • 093 Minuto 88 (Lesión (no subst.)): puedematar no podia fer cap canvi en Gabriel Gârbea va deixar el terreny de joc al minut 88 lesionat. L'equip va haver de jugar amb un home menys.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 72 (Evento clima: sol, OK técnico): En Hugo Las Heras Sáenz va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.
  • 304 Minuto 75 (Evento clima: sol, K.O. potente): Alfredo Barahona estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.