Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

R.C.D. JIKIS (1586958) - Wiliyos Team (490877) » 558578321: T49/J3/VI

Liga 558578321 Información oficial sobre el partido 558578321 en Hattrick

05.03.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 3 / VI.605 (14923)

Valeria Victrix Alineación oficial del equipo 'Valeria Victrix' en el partido 5 - 1 Piojos Warriors Alineación oficial del equipo 'Piojos Warriors' en el partido
苏 (Su) 宽勇 (Kuanyong) (15') 1 - 0
Lapo Francescoli (37') 2 - 0
Bartolomeu Sartores (38') 3 - 0
Köbi Walz (43') 4 - 0
苏 (Su) 宽勇 (Kuanyong) (62') 5 - 0
5 - 1 Adam Abendibar (67')
Valeria Victrix Alineación oficial del equipo 'Valeria Victrix' en el partido 5 - 1 Piojos Warriors Alineación oficial del equipo 'Piojos Warriors' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Valeria Victrix Alineación oficial del equipo 'Valeria Victrix' en el partido 2 - 0 Piojos Warriors Alineación oficial del equipo 'Piojos Warriors' en el partido
Tiene bastante suerte 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Valeria Victrix

Goles Goles

  • 121 Minuto 15 (Gol por el centro): 苏 (Su) 宽勇 (Kuanyong) va donar a Valeria un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Lapo Francescoli va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 38 (Gol por la izquierda): En Bartolomeu Sartores de Valeria va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 131 Minuto 43 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Valeria va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Köbi Walz progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.
  • 132 Minuto 62 (Gol por la izquierda): En 苏 (Su) 宽勇 (Kuanyong) va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Al minut 40, Orell Böhringer gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ladislao Quintana va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Al minut 72 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Jonny Molstrand de Valeria va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Piojos Warriors

Goles Goles

  • 142 Minuto 67 (Gol de contra por la izquierda): Adam Abendibar va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 5 - 1 per a Warriors.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 49 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 49 minuts, el Warriors va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Warriors va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Jorge García de la Cuesta va sortir per sobre el travesser.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 34 (Evento clima: lluvia, OK potente): Jorge García de la Cuesta no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.
  • 301 Minuto 39 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Raúl Murillo, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.
  • 305 Minuto 41 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en David Serrano no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.