Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rayo Vayacaño 2.0 (1587118) - Pajares Knicks (778261) » 558577964: T49/J11/VI

Liga 558577964 Información oficial sobre el partido 558577964 en Hattrick

30.04.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 11 / VI.598 (14916)

Belloteros Team Alineación oficial del equipo 'Belloteros Team' en el partido 1 - 0 F.C. KITUS Alineación oficial del equipo 'F.C. KITUS' en el partido
Miroslav Zlámal (89') 1 - 0
Belloteros Team Alineación oficial del equipo 'Belloteros Team' en el partido 1 - 0 F.C. KITUS Alineación oficial del equipo 'F.C. KITUS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Belloteros Team Alineación oficial del equipo 'Belloteros Team' en el partido 3 - 0 F.C. KITUS Alineación oficial del equipo 'F.C. KITUS' en el partido
Tiene mala suerte 2.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Belloteros Team

Goles Goles

  • 121 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89 els aficionats van embogir quan en Miroslav Zlámal va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Belloteros.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): En Fernando Medina va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Belloteros per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 8, quan Jorge Saavedra Guzmán va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Belloteros va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 14 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Juan Sarriera ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 216 Minuto 21 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 21 en Juan Sarriera ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Jorge Saavedra Guzmán el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Belloteros va estar a punt de posar-se per davant al minut 29 però Eric Basset va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 220 Minuto 63 (Ocasión de falta): Al minut 63, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Belloteros va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Mickaël Carpiaux en un 1 contra 1 amb el porter 杨 (Yang) 川兴 (Chuanxing), que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 218 Minuto 89 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Sebastián Černohorský va entorpir al marcador d'en Miroslav Zlámal per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Miroslav Zlámal de Belloteros la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 59 (Lesión leve): En José Antonio Nora ocupà el lloc d'en Alfio Patrono al 59 minuts, dos minuts després que el jugador de Belloteros quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

F.C. KITUS

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Fryderyk Korbanek va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de José Antonio Nora, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 236 Minuto 81 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Eric Basset va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 273 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): KITUS va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local José Antonio Nora va desviar el xut final de Alfons Espí després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 57 (Lesión leve): KITUS va fer una substitució al minut 57. Juan Martínez va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Iván Saura González.
  • 090 Minuto 85 (Tirita): Passats 85 minuts de joc, en Jorge José do Pagode de KITUS va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 095 Minuto 88 (Lesión): KITUS es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que José Barceló no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Camilo Obando al camp.