Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Tiranos FC (1581183) - VILACRAKS (1598554) » 558577870: T49/J1/VI

Liga 558577870 Información oficial sobre el partido 558577870 en Hattrick

20.02.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 1 / VI.597 (14915)

LaValldanTeam Alineación oficial del equipo 'LaValldanTeam' en el partido 2 - 1 VILACRAKS Alineación oficial del equipo 'VILACRAKS' en el partido
0 - 1 Paulo Gatell (15')
周 (Zhou) 泽隽 (Zejun) (22') 1 - 1
Jochen Mitteregger (81') 2 - 1
LaValldanTeam Alineación oficial del equipo 'LaValldanTeam' en el partido 2 - 1 VILACRAKS Alineación oficial del equipo 'VILACRAKS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
LaValldanTeam Alineación oficial del equipo 'LaValldanTeam' en el partido 3 - 1 VILACRAKS Alineación oficial del equipo 'VILACRAKS' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,5 % 0,7 % 10,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LaValldanTeam

Goles Goles

  • 142 Minuto 22 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en 周 (Zhou) 泽隽 (Zejun) de LaValldanTeam va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 1 al marcador.
  • 124 Minuto 81 (Gol de penalti): LaValldanTeam va posar-se per davant 2 - 1 al minut 81, quan Jochen Mitteregger va llançar una pena màxima perfectament.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Al minut 20 el LaValldanTeam va posar setge sobre la defensa central visitant però en Dan Fridblom no va estar gens encertat.
  • 223 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Toots Bienstman va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): LaValldanTeam va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar 周 (Zhou) 泽隽 (Zejun) en un 1 contra 1 amb el porter Denís Sada, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): El jugador local 周 (Zhou) 泽隽 (Zejun) per poc que no incrementa el marcador al minut 82. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Denís Sada va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sandro Franchetto.
  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en 周 (Zhou) 泽隽 (Zejun) de LaValldanTeam amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

VILACRAKS

Goles Goles

  • 172 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Al minut 15 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a VILACRAKS prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Paulo Gatell.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Maruny Moreno Ruiz, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Maruny Moreno Ruiz va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 273 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): En Maruny Moreno Ruiz va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de VILACRAKS va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Klaas Pribila va sortir per sobre el travesser.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 66 (Lesión): VILACRAKS es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Tullio Mircovich no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Alfons Viver al camp.