Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gueto de Camas (1458637) - CelloHero (995710) » 558577629: T49/J11/VI

Liga 558577629 Información oficial sobre el partido 558577629 en Hattrick

30.04.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 11 / VI.592 (14910)

Gueto de Varsovia Alineación oficial del equipo 'Gueto de Varsovia' en el partido 1 - 1 Perseus Argol Alineación oficial del equipo 'Perseus Argol' en el partido
0 - 1 Juan Plaza Ronda (25')
Sebastião Lopes (69') 1 - 1
Gueto de Varsovia Alineación oficial del equipo 'Gueto de Varsovia' en el partido 1 - 1 Perseus Argol Alineación oficial del equipo 'Perseus Argol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Gueto de Varsovia Alineación oficial del equipo 'Gueto de Varsovia' en el partido 2 - 0 Perseus Argol Alineación oficial del equipo 'Perseus Argol' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gueto de Varsovia

Goles Goles

  • 112 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Al minut 69, Sebastião Lopes va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Gueto va estar a punt de posar-se per davant al minut 2 però Adrien Martinez va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en János Soltész va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 213 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): El Gueto va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Marcello Springer la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 220 Minuto 76 (Ocasión de falta): Adrien Martinez quasi dona a Gueto l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Adrien Martinez de Gueto la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Joaquín Alvarado.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Róbert Juhász de Gueto es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 67 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Róbert Juhász no era cap impediment.

Perseus Argol

Goles Goles

  • 171 Minuto 25 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 25, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Juan Plaza Ronda es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Giordano Blotto al minut 47, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 218 Minuto 73 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Giulio Mallia va entorpir al marcador d'en Filip Rizan per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 243 Minuto 77 (Ocasión de contra por la derecha): Juan Plaza Ronda va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de PrsArg que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.