Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rottwen C.F (488316) - Burgo (436667) » 558577205: T49/J3/VI

Liga 558577205 Información oficial sobre el partido 558577205 en Hattrick

05.03.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 3 / VI.585 (14903)

Migueletes F.C. Alineación oficial del equipo 'Migueletes F.C.' en el partido 2 - 2 Padilla de arriba Radis Alineación oficial del equipo 'Padilla de arriba Radis' en el partido
Francisco Oña (23') 1 - 0
1 - 1 Dominik Roller (24')
1 - 2 Charles-Francois Babin (27')
Henrik Wieshaupt (86') 2 - 2
Migueletes F.C. Alineación oficial del equipo 'Migueletes F.C.' en el partido 2 - 2 Padilla de arriba Radis Alineación oficial del equipo 'Padilla de arriba Radis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Migueletes F.C. Alineación oficial del equipo 'Migueletes F.C.' en el partido 2 - 2 Padilla de arriba Radis Alineación oficial del equipo 'Padilla de arriba Radis' en el partido
Tiene un resultado normal 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,5 % 34,8 % 36,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Migueletes F.C.

Goles Goles

  • 141 Minuto 23 (Gol de contra por el centro): Migueletes va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 23, quan Francisco Oña, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 0.
  • 112 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Migueletes s'esgargamellaven dempeus per esperonar Henrik Wieshaupt que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 86 i suposava l'empat a 2 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Migueletes va estar a punt de posar-se per davant al minut 26 però Francisco Oña va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 212 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Migueletes Francisco Antonio Maldonado quasi va assolir l'empat al minut 81 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 218 Minuto 83 (Ocasión evento especial córner peinado): Francisco Oña hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Paco Perales havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 211 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Manuel Sánchez Gómez va estar a punt de marcar al minut 85 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 78 (Tirita (médico)): Francisco Antonio Maldonado va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Migueletes estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Padilla de arriba Radis

Goles Goles

  • 118 Minuto 24 (Gol evento especial córner peinado): Julian Seeger va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Padilla, Dominik Roller, que va marcar, sense saber com, el 1 - 1.
  • 171 Minuto 27 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 27, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Charles-Francois Babin es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Padilla que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Julian Seeger, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 207 Minuto 25 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Padilla va ser a punt de marcar al minut 25, quan el seu jugador Vasil Metodiev va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 235 Minuto 73 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Fabien Bergère va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 283 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Després de 85 minuts, Vasil Metodiev va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però César Argenté va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Xaime Santa Cruz de Padilla la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.