Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Keraltins (1460696) - New Mountain (1335549) » 558576270: T49/J7/VI

Liga 558576270 Información oficial sobre el partido 558576270 en Hattrick

02.04.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 7 / VI.568 (14886)

FC Keraltins Alineación oficial del equipo 'FC Keraltins' en el partido 2 - 1 New Mountain Alineación oficial del equipo 'New Mountain' en el partido
Adrien Gilot (17') 1 - 0
Erik Hurák (27') 2 - 0
2 - 1 Adur Pikarte (64')
FC Keraltins Alineación oficial del equipo 'FC Keraltins' en el partido 2 - 1 New Mountain Alineación oficial del equipo 'New Mountain' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Keraltins Alineación oficial del equipo 'FC Keraltins' en el partido 2 - 0 New Mountain Alineación oficial del equipo 'New Mountain' en el partido
Tiene un resultado normal 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Keraltins

Goles Goles

  • 124 Minuto 17 (Gol de penalti): Al minut 17 l'àrbitre va premiar FCK amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Adrien Gilot va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 185 Minuto 27 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Mountain. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Erik Hurák la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del FCK es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 0 arribava al minut 27.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 16 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 16, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Adrien Gilot sempre els tira per la dreta i en Rubén Ternero, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.
  • 231 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Al minut 56, Nathan Hödl gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Rubén Ternero va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 239 Minuto 60 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Carlo Nozzi va marxar de Manuel López Medrano en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de FCK van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Erik Hurák.

New Mountain

Goles Goles

  • 142 Minuto 64 (Gol de contra por la izquierda): En Adur Pikarte va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Mountain va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de José Javier Díaz de Abadillo, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Mountain, l'equip va recuperar la pilota al minut 36 i va contraatacar. En Manuel López Medrano va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José Javier Díaz de Abadillo de Mountain es va emportar una amonestació al minut 88 per provocar un rival.