Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Republic Tecktonik F.C. (1433502) - F.C. Ribera del Duero (435704) » 558574231: T49/J2/VI

Liga 558574231 Información oficial sobre el partido 558574231 en Hattrick

27.02.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 2 / VI.532 (14850)

Republic Tecktonik F.C. Alineación oficial del equipo 'Republic Tecktonik F.C.' en el partido 2 - 2 F.C. Ribera del Duero Alineación oficial del equipo 'F.C. Ribera del Duero' en el partido
Filip Staszel (5') 1 - 0
1 - 1 Jusu Väliharju (11')
Julio Pérez (87') 2 - 1
2 - 2 Francisco Malagarriga (87')
Republic Tecktonik F.C. Alineación oficial del equipo 'Republic Tecktonik F.C.' en el partido 2 - 2 F.C. Ribera del Duero Alineación oficial del equipo 'F.C. Ribera del Duero' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Republic Tecktonik F.C. Alineación oficial del equipo 'Republic Tecktonik F.C.' en el partido 0 - 3 F.C. Ribera del Duero Alineación oficial del equipo 'F.C. Ribera del Duero' en el partido
Tiene suerte 0.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,8 % 0,1 % 98,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Republic Tecktonik F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 5 (Gol por el centro): Filip Staszel va donar a Tecktonik un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 121 Minuto 87 (Gol por el centro): Al minut 87 els aficionats van embogir quan en Julio Pérez va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Tecktonik.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 31 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Freddie Jarvis va entorpir al marcador d'en Stepan Bondarovich per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Tecktonik va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 32 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Julio Pérez ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Julio Pérez va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 85, Stepan Bondarovich de Tecktonik va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Manuel Alcami Pertejo de Tecktonik la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 86 (Lesión leve): Després de 86 minuts jugats, Andy Butler es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Severino Cano-Triguero.

F.C. Ribera del Duero

Goles Goles

  • 162 Minuto 11 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 11, quan Jusu Väliharju va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 163 Minuto 87 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 2 al minut 87 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Francisco Malagarriga marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 8 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Gabriel Grosmüller marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Mstislav Atrokhov que va xutar a fora per molt poc.
  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Christophe Le Bras, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 12 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Lesiones Lesiones

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 89 (Evento clima: lluvia, OK potente): Glib Timets no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.