Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Eli C F (124259) - Abadin (487667) » 558572107: T49/J4/VI

Liga 558572107 Información oficial sobre el partido 558572107 en Hattrick

12.03.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 4 / VI.494 (14812)

Eli C F Alineación oficial del equipo 'Eli C F' en el partido 0 - 3 F.C CATACRACK Alineación oficial del equipo 'F.C CATACRACK' en el partido
0 - 1 Olav Langner (8')
0 - 2 Alberto Estonllo (27')
0 - 3 Cristian Rodilă (68')
Eli C F Alineación oficial del equipo 'Eli C F' en el partido 0 - 3 F.C CATACRACK Alineación oficial del equipo 'F.C CATACRACK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Eli C F Alineación oficial del equipo 'Eli C F' en el partido 1 - 4 F.C CATACRACK Alineación oficial del equipo 'F.C CATACRACK' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,3 % 0,1 % 95,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Eli C F

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 5 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 5, tothom va saber perquè en Fran Koršič era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 201 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38, Abdechahid Sayegh va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 201 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Oscar de Heer no va entrar per centímetres.
  • 201 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Abdechahid Sayegh va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 57 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

F.C CATACRACK

Goles Goles

  • 171 Minuto 8 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 8, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Olav Langner es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 180 Minuto 27 (Gol de falta): Al minut 27, una falta xutada per Alberto Estonllo va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 2 per a CATACRACK. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 182 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Al minut 68, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Cristian Rodilă va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Antonio Tagino de CATACRACK, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 7, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Nicolas Guillain després de 37 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter David Coalla va poder desviar-lo a córner.
  • 235 Minuto 76 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Maurizio Boegly gairebé marca per a CATACRACK al minut 76 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 54 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del CATACRACK puguin veure en Olav Langner jugant de nou; ja que al minut 54 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Ignazio Schildknecht el va substituir sense tenir temps d'escalfar.