Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

JoanMarc (1421609) - Sant Climent Atlètic (1420177) » 558570408: T49/J12/VI

Liga 558570408 Información oficial sobre el partido 558570408 en Hattrick

07.05.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 12 / VI.463 (14781)

AZ Gandia Alineación oficial del equipo 'AZ Gandia' en el partido 3 - 2 Sierra Nevada C.F Alineación oficial del equipo 'Sierra Nevada C.F' en el partido
Juan Carlos Velarroa (28') 1 - 0
1 - 1 Dominic Nordland (31')
1 - 2 Lawrence Morrow (48')
Temel Ökmen (51') 2 - 2
David Gil de Atienza (77') 3 - 2
AZ Gandia Alineación oficial del equipo 'AZ Gandia' en el partido 3 - 2 Sierra Nevada C.F Alineación oficial del equipo 'Sierra Nevada C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
AZ Gandia Alineación oficial del equipo 'AZ Gandia' en el partido 3 - 0 Sierra Nevada C.F Alineación oficial del equipo 'Sierra Nevada C.F' en el partido
Tiene un resultado normal 3.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AZ Gandia

Goles Goles

  • 123 Minuto 28 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 28 gràcies a la jugada de Juan Carlos Velarroa, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 113 Minuto 51 (Gol por la derecha): Els jugadors del Gandia amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 51, deixant Temel Ökmen en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.
  • 119 Minuto 77 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Raúl Ribadeneyra va treure un córner llarg cap al segon pal que en David Gil de Atienza, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 30 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Raúl Ribadeneyra, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 222 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Gandia va estar a punt de posar-se per davant al minut 57 però Juan Carlos Velarroa va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 71 (Ocasión por el centro): En Antonio Ercilla del Gandia ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 74 (Ocasión por el centro): En Juan Carlos Velarroa va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Gandia se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): En Marcel van der Weerd, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 49 (Lesión leve): En Jesús Toro Guzmán de Gandia va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Marian Săndulache va prendre el seu rol al minut 49.

Sierra Nevada C.F

Goles Goles

  • 141 Minuto 31 (Gol de contra por el centro): Sierra sabia com jugar al contraatac, i al minut 31, Dominic Nordland va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 1.
  • 171 Minuto 48 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Lawrence Morrow que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Sierra.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Lawrence Morrow que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alejandro Del Campo de Sierra va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.