Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Malaga Devils (1365953) - Core C.F. (1334150) » 558570364: T49/J2/VI

Liga 558570364 Información oficial sobre el partido 558570364 en Hattrick

27.02.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 2 / VI.463 (14781)

Malaga Devils Alineación oficial del equipo 'Malaga Devils' en el partido 1 - 0 Core C.F. Alineación oficial del equipo 'Core C.F.' en el partido
Luis Leciñana (22') 1 - 0
Malaga Devils Alineación oficial del equipo 'Malaga Devils' en el partido 1 - 0 Core C.F. Alineación oficial del equipo 'Core C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Malaga Devils Alineación oficial del equipo 'Malaga Devils' en el partido 0 - 2 Core C.F. Alineación oficial del equipo 'Core C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Malaga Devils

Goles Goles

  • 124 Minuto 22 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 22 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Luis Leciñana llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 25 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Malaga va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Luis Leciñana, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 30 (Ocasión de contra por la derecha): Luis Leciñana va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Malaga que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): En Sérgio Manuel va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Core C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 27 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Marc Antoni Nart no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Antonio Las Heras Pérez estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 263 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Ursin Dahmer va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 262 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 83, en un 1 contra 1 amb el porter, però Carlos Suárez va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Julio Cotarelo des de l'esquerra.
  • 261 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 86 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Urdin Gobeo va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Marcin Marchewka de Core va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 78 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Marcin Marchewka se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 33 (Tirita): Al minut 33, Josep Espelta de Core es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.