Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Equipo de presos. (990231) - KEMESTASCONTAINER FC (1436866) » 558566547: T49/J13/VI

Liga 558566547 Información oficial sobre el partido 558566547 en Hattrick

14.05.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 13 / VI.394 (14712)

Equipo de presos. Alineación oficial del equipo 'Equipo de presos.' en el partido 1 - 1 KEMESTASCONTAINER FC Alineación oficial del equipo 'KEMESTASCONTAINER FC' en el partido
0 - 1 Marcel Engels (10')
Amine El-Alami (31') 1 - 1
Equipo de presos. Alineación oficial del equipo 'Equipo de presos.' en el partido 1 - 1 KEMESTASCONTAINER FC Alineación oficial del equipo 'KEMESTASCONTAINER FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Equipo de presos. Alineación oficial del equipo 'Equipo de presos.' en el partido 2 - 1 KEMESTASCONTAINER FC Alineación oficial del equipo 'KEMESTASCONTAINER FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,3 % 1,5 % 14,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Equipo de presos.

Goles Goles

  • 111 Minuto 31 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 31, Amine El-Alami de EDP empatava el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 9 (Ocasión de penalti): EDP es va veure beneficiat per la polèmica al minut 9, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Amine El-Alami va relliscar al moment de fer el xut i el porter Ünay Eracar no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): En Carlos Melón va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de EDP se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Carlos Melón va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ernst Rügenwalde de EDP la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 22 (Tirita): Passats 22 minuts de joc, en Nikola Banjević de EDP va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

KEMESTASCONTAINER FC

Goles Goles

  • 142 Minuto 10 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Marcel Engels de KEMES va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 2 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Dorian van Nood van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Hayrullah Efekentli a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.